🧿💙 Yeni Aracımız “ Audi A3 Sportback Tfsi 110kw Advanced Str “

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yani ilk izlenimlerim çok güzel hayatımda ilk kez Audi kullanıyorum çok keyifli daha spor daha rahat daha hızlı daha konforlu lastikler kötü değişmesi lazım ön koltuğa oturduğum zaman kendime göre ayarladığım zaman arkaya birinin oturması biraz zor oluyor çünkü golle göre çok dar…
Arka diz mesafesi golfte daha iyi diyorlardı, doğrulamış oldun abi. Peki sedan a3'te genişlik golfe göre nasıl acaba? Sedan belki daha geniştir fakat tasarımdan dolayı arkada basık, ferah olmayan bir ortam olduğu söyleniyor. Eğer doğruysa sedan a3'ün tek artısı bagaj diyebiliriz.

Arka diz mesafesi golfte daha iyi diyorlardı, doğrulamış oldun abi. Peki sedan a3'te genişlik golfe göre nasıl acaba? Sedan belki daha geniştir fakat tasarımdan dolayı arkada basık, ferah olmayan bir ortam olduğu söyleniyor. Eğer doğruysa sedan a3'ün tek artısı bagaj diyebiliriz.

Aynen diz mesafesi golfte çok iyi, uzun boylu birisi arkaya oturur ise basık gelecek ve rahat edemeyecek…

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin mal boncuk maşallah.
Fiyat bana fazla gibi geldi bu emsal de tercihim g20 olabilirdi herhalde. O beni bmw sevdiğimden :)
Audi A3 de çok güzel özellikle hoşuma sedanları gidiyor sline, bakalım nasip. tercih meselesi :)

maşallah hayırlı olsun keyifle kullanın

hayırlı uğurlu olsun. ben de alırsam sedanını düşünüyorum ama daha 1-2 yıl var. 8Y A3'lerin konsolundaki havalandırma menfezini beğenmiyorum. kadranın sağına sonradan eklenmiş gibi eğreti duruyor. halbuki A4 ve üstü modellerde menfez tasarımı çok daha güzel. yazılım yaptırmayı düşünüyor musun?

Geri