🧿💙 Yeni Aracımız “ Audi A3 Sportback Tfsi 110kw Advanced S Tronic “

1. özellik zaten araçta var

A5 - Driver Assistance
AdaptationDefault ValueNew Value
Point of Interventionlateearly setting over menu
Hc_variantevariante_0variante_2

1 sene 2025 A3 kullandım. Maalesef yoktu
yok artık. a3 alcaktım almiyorum. böyle bir salaklık hayatımda görmedim. suç doğuşun değil audinin. a3 2025 te tüm donanımlar var acc icin gerekli olan ama yazılımsal özellik yok.

golfüm 12k km oldu yarısı acc ile gitmişimdir. en iyi özellik.

Bir sorum daha olacak nette bulamadım dahili navigasyonda canlı trafik oluyor mu…
Normalde var fakat ulkemizde acik degil. Android auto ile devam :) normalde audinin pek cok ota faaliyeti var ama bizde acik degil. Aracin uzerindeki simi veya lte sisteme acik hale getirmek lazim.

Bu arada acc zaten sistem de acik. Serit ortalama icin verdigim ayari yaparsan direk calisir. Swp tanimlamana ya da lisans almana gerek yok.

@metinkar 11 gaz tepkisinin arttırılması daha tepkili mi oluyor, s modu yahut sport modu kısmen mi yapıyor ?

O zaman bu özellik diğer sürüş modlarını da dynamic sürüş modunda ki agresifliğe çekecek daha fazlasını vermesi mantıksız olur zaten. Siz comfort mode ile giderken tepkili bir gazınız olacak dynamic moda geçmeye gerek kalmadan yüksek gaz tepkisiyle gezeceksiniz başka bir açıklması yoktur herhalde;)

Geri