Golf 7 led stop marka tavsiyesi

Enes2424

Yeni Üye
İsim
Mustafa enes
Araç
Golf7
İyi akşamlar golf 7 2014 Comfortline araçıma 7.5 led stop alıcam kararsız kaldım birkaç video ya denk geldim led stoplarda geçme oluyo kaliteli stop almak istiyorum acaba hangi marka almam gerekiyor taiwan , çin , vland , dragon wisco diyorlar kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi hangi marka tercih etmem gerekiyor

@Enes2424 Parça numarasını bulup yetkili servisten fiyat alın. Afaki bi fark yoksa orjinal tercih edin, sorun yaşamazsınız. Fiyat farkı çok ise taiwan malları daha kaliteli oluyor çin'de üretilenlere göre.

@Enes2424 Parça numarasını bulup yetkili servisten fiyat alın. Afaki bi fark yoksa orjinal tercih edin, sorun yaşamazsınız. Fiyat farkı çok ise taiwan malları daha kaliteli oluyor çin'de üretilenlere göre.
Orjinal düşündüm hocam biraz pahalı söylüyorlar birde galiba kablo çekilmesi gerekiyormuş Erzincanda ikamet ediyorum yapabilicek usta varmı sanmıyorum vland marka dediler kaliteli olan birde dragon wisco acaba hangisi daha kaliteli

Merhaba, önerilmeyen markalardan uzak durun. Stoplarda su alma, buhar yapma, birinin az birinin çok yanması gibi sorunlar olabiliyor.
Evet bende bu sorunlardan ötürü kararsiz kaldım birkaç videolara denk geldim biri az yanıyo biri çok

Orjinal düşündüm hocam biraz pahalı söylüyorlar birde galiba kablo çekilmesi gerekiyormuş Erzincanda ikamet ediyorum yapabilicek usta varmı sanmıyorum vland marka dediler kaliteli olan birde dragon wisco acaba hangisi daha kaliteli
Kendin çek kabloları.

Erzincan Vag Center Uğur usta montaj konusunda yardımcı olur

Geri