Enerji ihtiyacı yüksek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozgur101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgur101

Yeni Üye
İsim
Özgür
Araç
Golf 7
aracımın start stopu devreye girmiyodu sonra aküdendir dediler sonra aküyü değiştirdim 2 ay sonra start stop ekranında aracın enerji ihtiyacı yüksek motor çalışması gerekli yazısı gördüm ve devirini 1000 yapıyor akü sağlam bilgisayara bağladığımızda arıza yok akü kodlamasıda yapıldı neyden yapıyo olabilir

aracımın start stopu devreye girmiyodu sonra aküdendir dediler sonra aküyü değiştirdim 2 ay sonra start stop ekranında aracın enerji ihtiyacı yüksek motor çalışması gerekli yazısı gördüm ve devirini 1000 yapıyor akü sağlam bilgisayara bağladığımızda arıza yok neyden yapıyo olabilir
Lütfen daha önce karşılaşan bu arızayla yazabilirmi

Upvote 0
Araçta elektrik sistemine bağlı ekstra bir donanımınız var mı? herşey fabrikasyon mu?

Kullanım sıklığınız ne durumda, her gün 5-10 km yol yapıyor mu?

Upvote 0
Aküyü serviste mi taktırdınız? Yeni akü kodlanmayınca dediğinizi yapıyor ama bir süre sonra kendisi durumu fark edip düzeltmesi lazım. Kablonuz varsa bir yeni akü kodlaması deneyin. Arızaları da kontrol edin.

Upvote 0
Aküyü serviste mi taktırdınız? Yeni akü kodlanmayınca dediğinizi yapıyor ama bir süre sonra kendisi durumu fark edip düzeltmesi lazım. Kablonuz varsa bir yeni akü kodlaması deneyin. Arızaları da kontrol edin.
Ustam aküyü ben kendim taktım ama varta n70 efb takıldı ve kodlaması tekrar tekrar yapıldı

Upvote 0
aracımın start stopu devreye girmiyodu sonra aküdendir dediler sonra aküyü değiştirdim 2 ay sonra start stop ekranında aracın enerji ihtiyacı yüksek motor çalışması gerekli yazısı gördüm ve devirini 1000 yapıyor akü sağlam bilgisayara bağladığımızda arıza yok akü kodlamasıda yapıldı neyden yapıyo olabilir
Benim aracımda da akü yeni ancak start stop bende de çalışmıyor . Tüm şartlar sağlansa bile aracın enerji ihtiyacı yüksek diyor . Arıza kaydı da yok ama araç bi türlü start stop yapmıyor . Sebebini bende bulamadım

Upvote 0
Benim aracımda da akü yeni ancak start stop bende de çalışmıyor . Tüm şartlar sağlansa bile aracın enerji ihtiyacı yüksek diyor . Arıza kaydı da yok ama araç bi türlü start stop yapmıyor . Sebebini bende bulamadım
Senin ne zaman başına geldi

Upvote 0
Senin ne zaman başına geldi
Uzun zamandır çalışmıyor . Zaten aradığım bir özellik değil . Akü yetkili serviste değişti adaptasyonu yapıldı şarj edildi ama yine de araç start stop çalıştırmıyor . Bende peşine düşmeyi bıraktım artık .

Upvote 0
Uzun zamandır çalışmıyor . Zaten aradığım bir özellik değil . Akü yetkili serviste değişti adaptasyonu yapıldı şarj edildi ama yine de araç start stop çalıştırmıyor . Bende peşine düşmeyi bıraktım artık .
Sende aracın enerji ihtiyacı yüksek yazıyor mu ekranda

Upvote 0

Geri