2013 1.6 TDI Polo Comfortline alınır mı

Durukann

Yeni Üye
İsim
Durukan
Araç
Polo 1.6tdi 2013 comfortline
2013 1.6 tdi comfortline polo 162.000km ön çamurluklar kaput sürücü kapısı değişen bagaj boyalı kaça alınır 700 fiyat yeni sürücü kullanacak

Aracın değişmeyen yeri kalmamış kaportada. İçlerde hasar var mı? Aracın iskeletinde hasar/onarım varsa aracı düzgün yürütmeyecek belki de. Ayrıca airbagler ne durumda? Otomatik mi manuel mi? Eğer otomatikse dsg bakımları ne durumda? Birçok etkene bakıp karar vermeniz gerekiyor.

O fiyatlarda uygun ve temiz araç bakıyorsanız clio ve fiesta ilanlarına da göz atabilirsiniz.

Aracın değişmeyen yeri kalmamış kaportada. İçlerde hasar var mı? Aracın iskeletinde hasar/onarım varsa aracı düzgün yürütmeyecek belki de. Ayrıca airbagler ne durumda? Otomatik mi manuel mi? Eğer otomatikse dsg bakımları ne durumda? Birçok etkene bakıp karar vermeniz gerekiyor.

O fiyatlarda uygun ve temiz araç bakıyorsanız clio ve fiesta ilanlarına da göz atabilirsiniz.
Her şey tertemiz dsg bakımı da yapılmış sıkıntı yok dediler airbagler sağlam işlemsiz orjinal şase podye işlem yok

e heralde sütüm ekşi demelerini bekleme. önden ağır darbeli, ben olsam almazdım.

Geri