Silinsin lütfen teşekkürler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0rka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0rka

Yeni Üye
İsim
Oray
Araç
Golf 2019 1.0 tsi 115 hp
Konu silinebilir. Gereksiz bir tartışmaya dönüştü sanırım bu forumda bir beyanda bulunduğumuzda linçleneceğiz

Son düzenleme:

Bu durumda arayıp özür dileyebilirsiniz. Keçe sadece arka çamurluklarda vardır.

Olmayan birşeyi uydurmuyorum aracı 1 ay önce satın aldım öne sonradan takılmış veya orjinal orasından emin değilim sadece orada o parçanın hatta ön teker arkadan orta kısma kadar olduğuna eminim

Bu durumda arayıp özür dileyebilirsiniz. Keçe sadece arka çamurluklarda vardır.
Özür dileyecek bir durum yok orada o parçanın olduğuna eminim benim parça orjinal gibi bir iddiam olmadı sadece takılmamış onu diyorum. Sen iç davlumbazın ölçüsü alınıp yalıtım amaçlı keçe parça yapılamayacağını mı iddia ediyorsun öneri bekliyorum diye belirtmişim doğrudan bir suçlamam yok üslubuna dikkat et. Yazdıklarımı da oku idrak et

Ne varmış üslubumda. Sen asıl yazdığımı iyi oku.
Bir insan hata yaptığında bunu telafi etmenin en kolay yolu özür dilemektir. Bu utanılacak bir durum değil. İnsanlar senin hatan yüzünden vakit harcamış, seni ikna etmek için kameralara bakmış. Servis personeli bu kadar boş beleş insanlar mı? Adamlar ne yapsın senin keçeni.
Sen ise yetmemiş durumu genel merkeze bildirmişsin. Bunu yapana kadar park halindeki bir golf 7.5a bakıp yada yoldan geçen birinden rica edip aracı inceleyerek neyin ne olduğunu öğrenebilirdin.
Ayrıca dediğin gibi önceden yalıtım amaçlı bir malzeme kullanılmış olsa, davlumbazın arkasına yerleştirilir. Çamurluğun içi kaplanır. Dışarıdan görülmez.

Ne varmış üslubumda. Sen asıl yazdığımı iyi oku.
Bir insan hata yaptığında bunu telafi etmenin en kolay yolu özür dilemektir. Bu utanılacak bir durum değil. İnsanlar senin hatan yüzünden vakit harcamış, seni ikna etmek için kameralara bakmış. Servis personeli bu kadar boş beleş insanlar mı? Adamlar ne yapsın senin keçeni.
Sen ise yetmemiş durumu genel merkeze bildirmişsin. Bunu yapana kadar park halindeki bir golf 7.5a bakıp yada yoldan geçen birinden rica edip aracı inceleyerek neyin ne olduğunu öğrenebilirdin.
Ayrıca dediğin gibi önceden yalıtım amaçlı bir malzeme kullanılmış olsa, davlumbazın arkasına yerleştirilir. Çamurluğun içi kaplanır. Dışarıdan görülmez.
Arkadaşım sen ne laf anlamaz insansın ben servisi arayıp da suçlayıcı bir üslupla konuşmadım. Takmayı unuttular mı yanlışlıkla başka bir araca mı takıldı diye sordum çözüm alamayınca Volkswagen danışma hattına bildirdim. Ben parça var diyorum ısrarla yok diğer golfe bak senin keçeni napsınlar diye konuşuyorsun hala golfün arka davlumbaza bak o parçanın önlere sonradan yapıldığını düşün gözünde canladır tekerleri servise gitmeden şehir dışından yola çıkıp gittiğim için kontrol ediyorum zaten. Padişahtan çok padişahçı olmuşsunuz ya da bir servis personelisin ki toz kondurmuyorsun

Geri