0rka
Yeni Üye
- İsim
- Oray
- Araç
- Golf 2019 1.0 tsi 115 hp
Arkadaşlar bir konu da fikir almam gerekiyor. Şimdi ben aracı K.Maraş Elis VW servise hem bakım yaptırmak hem de direksiyonu kırdığımda gelen uğultu sebepli götürdüm. Ben bu sesin kaynağı ararken bir defa direksiyonu tam kırıp tekerleri kontrol ettim. Acaba dedim teker davlumbaz içi keçeyle kaplıydı oraya mı sürtüyor diye. Neyse bakım yapıldı serviste yoğunluk vardı. Usta alt takımı kontrol ettim. Şanzımandan kaynaklı olabilir dedi. Aracı 2-3 gün bırakmam gerektiğini söyledim ben de kamu personeli olduğum için müsait bir zamanda izin alıp geleyim diye bakımdan sonra aracı bırakmadım. Bu sabah farkettim ki aracın ön iki teker davlumbazdaki keçeler sökülmüş sadece plastik parça takılmış. ben de hemen servisi arayıp durumu izah ettim bana aracın sadece arka teker davlumbazlarında keçe olduğunu önlerde olmadığını benim yanlış hatırladığım ısrarla söylendi. Kamera kayıtlarını inceleyeceklerini söylediler. Kayıtlar incelendi. Olağan dışı bir durum görülmedi deniyor. Ben ön sağ ve solda 2 parça bir büyük bir küçük parçadan oluştuğuna eminim. Genel merkeze de durumu bildirdim. Bu durumda ne yapabilirim. Önerileriniz nelerdir ?
Son düzenleme: