Bir üyeye ulaşma

sametbtnr

Yeni Üye
İsim
samet
Araç
golf 7.5
arkadaşlar başıma çok nadir bir olay geldi bu olay alperen71 alperen güven abiminde başına gelmiş forumda 1.5 ay önce çözüm aramış ona ulaşmam lazım forum üzerinden yanıt verdim ama artık girmiyor belliki foruma ona ulaşma şansım var mı bir yoldan kırıkkale şehri

arabanın akşam autoda farları yanıyor araba ilerledikten sonra hatta direksiyonu sola çevirmemle gidiyor kısa farı kontorl et uyarısı çıkıyor gündüz manuel olarak açtığımda farkarı sönme olmuyor sorun yok birçok ustaya danıştım yapamayacaklarını söylediler

arabanın akşam autoda farları yanıyor araba ilerledikten sonra hatta direksiyonu sola çevirmemle gidiyor kısa farı kontorl et uyarısı çıkıyor gündüz manuel olarak açtığımda farkarı sönme olmuyor sorun yok birçok ustaya danıştım yapamayacaklarını söylediler
araç 2017 hıglıne 7.5

bu forumda çok rastlanan bir durum bence kayıt esnasında cep telefonu ile ulaşılma seçeneği olmalı

Geri