Teşekkürler hocam. Kırmızı yakışmıyor bence. Ben alırken bayi payına kampanyalı 6 araba düştüğünü söyledi danışman.Aracınız hayırlı olsun hocam. Kırmızı renk pek getirmiyorlar galiba
Sarı sitede 209 Life ilanında sadece 1 adet kırmızı var![]()
alacağınız araç garantili golf 8.5 1.5 etsi kullanıyorum tahrik arızası 48v arızası verdiği oldu 6-7 kere ama kontak aç kapa yapınca düzeliyordu servise gittiğinizde size ücretsiz yazılım desteği veriyorlar zaten aracınız sıfır garantili olucak kafanız rahat olsun ben aracıma agm akü taktım ayda en az bi kez uyarı yakıyordu taktığımdan beri bir kere bile yakmadıSelamlar,
Uzun bir zaman sonra beraberiz 5 sene önce 2015 1.6 TDI aracımı sattığımdan beri yoktum. Neyse döndük dolaştık acaba yine golf alır mıyız noktasına geldik fakat gerek forumu okuyorum gerek ufak google lamalar yapıyorum 48 v arızası diyenler , şanzuman problemi yaşayanlar, alternatör diyenler vs vs. Kafam ciddi karıştı.
Özetle arkadaşlar 2026 life paket golf alınır mı alınmaz mı sorum bu ? Sorunlarla ilgili tecrube yaşayanlar, bu okuduğum sorunlar kronikse yaşamadan çözülme yolları vs vs cevaplara açığım.
Şimdiden çok teşekkürler.