2026 Golf Kafa karışıklığı

Genel anlamda katılıyorum ikinci el araba ve ev fiyatlarını altın etkiliyor. Fakat buradaki söz konusu durum sıfır araba satan bayiilerin kampanyalı fiyata talebin fazla olduğunu gördükten sonraki yaptıkları kurnazlık :)
bende diyorum ki talebin fazlalaşmasını arttıran şey sarı kız

araç,arsa,ev konularında altın piyasası hep başı çeker hocam,altın düştü piyasa ağladı bayiler galericiler ağladı,altın yükselişe geçti satışlar başlar ikinci el hızlanır piyasa yükselir sistem budur.
7500 tl yi görsün '' grams '' bi sürede o fiyatta otursun
kar satışları vs derken 2. el coşar

Bayii fiyatlarının yükselmesinin altınla salkımla alakası yok :D
Baktılar golfler kampanyalı fiyatta peynir ekmek gibi kapış kapış gitti hemen zammı yapıştırdılar.
Bence euroyla var ilgisi ama hızlı satış da etkili dediğiniz gibi. Geçen hafta arkadaşım Esenyurt dan aldı 2160 beyaz . Aldı getirdi airbag ışığı yandı;)

Bence euroyla var ilgisi ama hızlı satış da etkili dediğiniz gibi. Geçen hafta arkadaşım Esenyurt dan aldı 2160 beyaz . Aldı getirdi airbag ışığı yandı;)
Soketlerle alakalı olabilir. Bizim makyajsız golf 8ler de airbag ışığı yakıyordu. Şoför koltuğu civarındaki soketlerle alakalıymış.

Soketlerle alakalı olabilir. Bizim makyajsız golf 8ler de airbag ışığı yakıyordu. Şoför koltuğu civarındaki soketlerle alakalıymış.
Aynen öyle oldu zaten poşetleri yırtarken hesapta çıkmış

yıl sonu çok büyük kampanyalar olabilir sonuçta her marka her bayii hedeflerinin çok uzağında kaldı beklenebilirse güzel olur

Ben de 10 gün önce 2190'a kristal buz mavisi aldım. Tatile gideceğim döneme denk geldi, 10 günde 1500 km yaptım bile. Çok memnunum, bu fiyata bu kadar kaliteli ve sessiz bir araba bulmak zor. 1.0 eTSI Golf 8'e göre %10 daha az yakıyor. GSR güvenlik paketi+ travel assist, katlanır ayna ve yeni ekranlar da yanına kar kalıyor.

Ben de 10 gün önce 2190'a kristal buz mavisi aldım. Tatile gideceğim döneme denk geldi, 10 günde 1500 km yaptım bile. Çok memnunum, bu fiyata bu kadar kaliteli ve sessiz bir araba bulmak zor. 1.0 eTSI Golf 8'e göre %10 daha az yakıyor. GSR güvenlik paketi+ travel assist, katlanır ayna ve yeni ekranlar da yanına kar kalıyor.
Aracınız hayırlı olsun hocam. Kırmızı renk pek getirmiyorlar galiba :)
Sarı sitede 209 Life ilanında sadece 1 adet kırmızı var :)

Geri