Golf 7.5 Gösterge Parlaklığı Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan raden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raden

Yeni Üye
İsim
Raden
Araç
Golf 7.5
Arkadaşlar aracım 2017 Golf 7.5 Comfortline. Özellikle gündüzleri hız ve devir göstergesi parlaklığı kendi kendine değişiyor. Ya tamamen kapatıyor ya da açıyor. Multimedya üzerinden akşamları parlaklığını ayarlayabiliyorum ama gündüz kendi açılıp kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar aracım 2017 Golf 7.5 Comfortline. Özellikle gündüzleri hız ve devir göstergesi parlaklığı kendi kendine değişiyor. Ya tamamen kapatıyor ya da açıyor. Multimedya üzerinden akşamları parlaklığını ayarlayabiliyorum ama gündüz kendi açılıp kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Analog kadranlar hakkında bilgim yok ancak far anahtarı Auto konumdaysa gündüz ve gece ışığına göre kendi kendine açıp kapatıyor olabilir . Aklıma gelen bu

Upvote 0
Vagcom ile sürekli açık olmasını isterseniz kodlama yapılabilir.. aksi halde bu dediğiniz sorun değildir aküyü koruma amaçlı aracın fabrika ayarıdır.

Upvote 0

Geri