Otopratik'te yağ bakımı yaptırılır mı?

tunahan33

Üye
İsim
Tunahan
Araç
Golf 2023 1.0 TSI Impression
Merhaba,
2023 model 1.0 TSI Impression Golf aracım var. Yağ bakımı zamanı geldi, 50 bin km. Otopratik'te 4.500₺'ye faturalı ve garantili bir şekilde yağ bakımı yapılıyormuş. Shell marka yağ ve otopratik marka filtre kullanıldığı söylendi. Sizce sanayide tanıdığım ustaya Liqui Molly+ Mann filtrelerle kayıt dışı yaptırmak mı daha iyi olur yoksa otopratik'te mi yoksa Bosch servisinde Castrol+ Bosch marka filtreler mi? Servis 27 bin TL istiyor (buji de değişecek diyor ama henüz zamanı var).
Bütçem biraz kısıtlı ama bu 3 tercihten birini yaptıracağım. Belki uzun yıllar bineceğim belki 1 sene sonra satacağım şu anlık belirsiz.

Otopratik fatura kesiyor olabilir bu da aslinda kayit dışı dogus grubu sistemde gözükmez

Yağ filitresi yag kadar önemli kendi bastigi yağ filitresi markasina ben güvenip yaptırmazdim

7 senedir malzemeleri kendim alıp ustama gidiyorum memnunum likoil yag mann filitre setini guvenilir saticidan alip sadece işçiliği ödüyorum

Bosch otomotiv olarak güvenli / kaliteli gelmiyor bana Disk filitre vb malzemeri

Bosch servis icinde fikrim ayni

Merhaba,
2023 model 1.0 TSI Impression Golf aracım var. Yağ bakımı zamanı geldi, 50 bin km. Otopratik'te 4.500₺'ye faturalı ve garantili bir şekilde yağ bakımı yapılıyormuş. Shell marka yağ ve otopratik marka filtre kullanıldığı söylendi. Sizce sanayide tanıdığım ustaya Liqui Molly+ Mann filtrelerle kayıt dışı yaptırmak mı daha iyi olur yoksa otopratik'te mi yoksa Bosch servisinde Castrol+ Bosch marka filtreler mi? Servis 27 bin TL istiyor (buji de değişecek diyor ama henüz zamanı var).
Bütçem biraz kısıtlı ama bu 3 tercihten birini yaptıracağım. Belki uzun yıllar bineceğim belki 1 sene sonra satacağım şu anlık belirsiz.
ben golfüme shell yağ kullanıyorum çok memnunum

Geri