Golf 8.5 Vites Geçiş Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omer

Katılımcı Üye

İsim
omer
Araç
golf 8.5
Merhaba arkadaşlar, gün geçmiyor ki yeni bir arıza ile karşılaşmayalım. 2 gündür fark ettiğim bir sorun var. P den D ye geçerken vites kolu mekanizmasında dişli takılması oluyor gibi. Önceden de böyle miydi yoksa yeni mi fark ettim bilmiyorum. 8.5 sahipleri kontrol edebilir mi?

Son düzenleme:

az önce tekrar denedim ses kayboldu eskiye döndü. bu araba adamı delirtir gerçekten. umarım bir daha yaşanmaz.

Bunu duymak için dikkate gerek yokki. Müzik açık olsa bile ben buradayım diye cayırdıyor. Umarım tekrarlanmaz

Bunu duymak için dikkate gerek yokki. Müzik açık olsa bile ben buradayım diye cayırdıyor. Umarım tekrarlanmaz
aynen öyle müzik varken duydum zaten. galiba ısınınca oluyor. şuan sorun yok. bakalım yine serviste aracıma ne zarar verecekler

Son düzenleme:
Park kilidi bazen sıkışıyor ve Açılırken de ses yapıyor olabilir mi? Geçmişte bazı vakalar duymuştum park kilidini kıranlar olmuştu.

Park kilidi bazen sıkışıyor ve Açılırken de ses yapıyor olabilir mi? Geçmişte bazı vakalar duymuştum park kilidini kıranlar olmuştu.
yok hocam o dediginiz dsgnin icindeki park kilidi. bizim sorun vites seçicideki

hocam fren N fren el freni sonra p kombinasyonu yapıyormusunuz araç park ederken

hocam fren N fren el freni sonra p kombinasyonu yapıyormusunuz araç park ederken
evet hocam yapıyorum da yapmaya gerek yok aslında sistem onu auto yapıyor, ama yine alışkanlıktan hep yaparım.

Vitesi ilk seçerken vızzz gibi bir ses ben de hep var ama dişli sesi duymadım, motor ısınınca cik cik cik deli gibi ötüyor herkes dönüp bakıyor ama arabayı servise verip kurcalatmakta istemiyorum, anladığım kadarıyla garanti bitince veya bitmeye yakın vedalaşmak gerekiyor bu araçla, her yeri sensör her yeri otomatik, servisin eline düşmemek lazım, gözünün yaşına bakmaz adamın servisler.

bendede alışkanlık,bence servise gidince şanzıman yağınızıda bi kontrol ettirin

Vitesi ilk seçerken vızzz gibi bir ses ben de hep var ama dişli sesi duymadım, motor ısınınca cik cik cik deli gibi ötüyor herkes dönüp bakıyor ama arabayı servise verip kurcalatmakta istemiyorum, anladığım kadarıyla garanti bitince veya bitmeye yakın vedalaşmak gerekiyor bu araçla, her yeri sensör her yeri otomatik, servisin eline düşmemek lazım, gözünün yaşına bakmaz adamın servisler.
motor ısınınca kuş sesi geliyor :D. bunu daha önceki konularda detaylı konuşmuştuk. yapılması gereken hava filtre kutu deliğini büyütmek. almanyada da aynı işlemi yapıyorlarmış şuan.

Vites seçerken vız vız sesi normal ama gırrr sesi normal değil. şuan sorun yok umarım bir daha ses yapmaz ama yapacak gibi duruyor

evet hocam yapıyorum da yapmaya gerek yok aslında sistem onu auto yapıyor, ama yine alışkanlıktan hep yaparım.
Harbiden otomatik yapıyor zaten, benim manuelde bile yapıyor. Millet niye buna bu kadar takmış durumda ben anlamıyorum

Geri