Full bakımlı aracımı satıyorum tavsiye bekliyorum

Maşallah böyle insanlardan araç alınır bakımları yaptırmış ne güzel daha güzellerrine binmek nasip olsun fiyatıda makul

Merhabalar,
Herkese keyifli sürüşler,
Golf 8.5 almak niyetiyle aracımı satışa koydum lakin ne arayan var ne soran, sadece favoriye atıyorlar. Piyasa epey durgun sanırım.
Sizce fiyatı güncellemeli miyim ? Aracın yürütme masrafı yok herşeyini yıllarca binecekmişim gibi yaptırdım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam aracınız bakımlı ancak fiyatı kaporta ve kmye göre bana pahalı gözüktü. Rekabetçi fiyatta eklenen bir golf cam tavansız manuel bile olsa hala kısa sürede satılabiliyor

Ben A3 aracımı bu hafta sattım. 1249’a 3 aylık ilan almıştım. Yazdığım fiyattan % 1.5 düşüğe anlaştık. Benim araçla aynı özellikte ve 100.000 düşüğe çok araç vardı ama arkadaş şehir dışından gelip benim arabayı aldı.
Görüntülenme ve fav sayıları aşağıda gördüğünüz gibi. Kesinlikle nasip işi.

Ekli dosyalar

• IMG_1558.jpeg
    IMG_1558.jpeg
    51.4 KB · Görüntüleme: 52
Ben A3 aracımı bu hafta sattım. 1249’a 3 aylık ilan almıştım. Yazdığım fiyattan % 1.5 düşüğe anlaştık. Benim araçla aynı özellikte ve 100.000 düşüğe çok araç vardı ama arkadaş şehir dışından gelip benim arabayı aldı.
Görüntülenme ve fav sayıları aşağıda gördüğünüz gibi. Kesinlikle nasip işi.

Hayırlı olsun hocam.

Bende de 2023 model premium paket a3 sportback var bu aralar ilana koyma niyetim var da sizin aracınız kaç km deydi ne kadara sattınız ?

Kaç favori kaç görüntülenme var ?

Ek olarak ilanı siteye eklerken size 400 veya 600 küsür liralık hatırlamıyorum fiyatını bir doping aldırmak istiyor onu aldınız mı ? O dopingi almadan aracı ilana koydum ne arayan ne soran. Sonra başka bir hesaptan koydum o dopingi de satın aldım arayan CİDDİ kişiler olmuştu.

Yani fiyat çok yüksek değil yine, en azından ciddi alıcı araması olacak bir fiyat. 1120 TL civarına yavaştan düşmeyi düşünebilirsiniz. 1100 TL nin altına düşürdüğünüzde sizi arayan birçok insan olur.

Kaç favori kaç görüntülenme var ?

Ek olarak ilanı siteye eklerken size 400 veya 600 küsür liralık hatırlamıyorum fiyatını bir doping aldırmak istiyor onu aldınız mı ? O dopingi almadan aracı ilana koydum ne arayan ne soran. Sonra başka bir hesaptan koydum o dopingi de satın aldım arayan CİDDİ kişiler olmuştu.

Yani fiyat çok yüksek değil yine, en azından ciddi alıcı araması olacak bir fiyat. 1120 TL civarına yavaştan düşmeyi düşünebilirsiniz. 1100 TL nin altına düşürdüğünüzde sizi arayan birçok insan olur.
Anlık
1300 görüntülenme 16 fav
Arayan soran yok :)

Anlık
1300 görüntülenme 16 fav
Arayan soran yok :)

Sorun değil hocam. Ben ilana koyduktan 5 hafta sonra istediğim fiyata sattım istediğim aracı aldım. Fav şu bu sayısı hiç ölçü değil.

Geri