Full bakımlı aracımı satıyorum tavsiye bekliyorum

neden satmıştın hocam? henüz daha çok yeni bir araçmış. memnun olmadın mı sedan A3'ten?

Nedense ısınamadım arabaya. Donanım eksik geldi. Arka koltuklar basık gibiydi. Motor 1.5’luk olmasına rağmen o beklediğim ataklık yoktu.

Ben A3 aracımı bu hafta sattım. 1249’a 3 aylık ilan almıştım. Yazdığım fiyattan % 1.5 düşüğe anlaştık. Benim araçla aynı özellikte ve 100.000 düşüğe çok araç vardı ama arkadaş şehir dışından gelip benim arabayı aldı.
Görüntülenme ve fav sayıları aşağıda gördüğünüz gibi. Kesinlikle nasip işi.
Hocam golften a3e geçmeyi düşünüyorum düşüncelerini merak ediyorum

golf 8,5 aracım vardı perşembe gece ilana attim cuma gece anlaştık cumartesi sabah gitti burdaki kritik nokta fiyatının abartısız olması ben arabayı 2050 ye sattım parayı bankaya attım 1 ayda ustune 60 bin koyucak neredeyse sıfır fiyatına yaklasmıs olucak sattıgım fiyat
Mantıklı ve makul fiyat verince arabaların satılmama durumu söz konusu dahi değil. 1 haftada değil de 2 haftada satıyorsun en geç.

Ek olarak golf life piyasası ikinci elde harika ilerliyor sizin öyle de bir avantajınız olmuş ek olarak.

Araba ihtiyacınız varsa 2-3 ay daha sabredin Ekim-Kasım kampanyası adı altına Golfün fiyatını yine 2150-2200 civarlarına kesin çekecekleri için hem sıfır golfünüzü alırsınız hem de üstüne paranız kalmış olacak. Tabii yine golf düşüncesi var ise.

Hocam golften a3e geçmeyi düşünüyorum düşüncelerini merak ediyorum

Öyle ahım şahım geçecek fark yok. Artısı 150 hp motor ve ilave fark donanımlar.

Ben 2025 A3 yerine 2025 Prestige Superb aldım. A3 yerine yaklaşık 350K daha çıkılıp Superb alınabilir. Alakasız bir geçiş oldu sanki. Herkese uymayabilir. :)

Son düzenleme:
Öyle ahım şahım geçecek fark yok. Artısı 150 hp motor ve ilave fark donanımlar.

Ben 2025 A3 yerine 2025 Prestige Superb aldım. A3 yerine yaklaşık 350K daha çıkılıp Superb alınabilir. Alakasız bir geçiş oldu sanki. Herkese uymayabilir. :)
Sunroof yok diye birçok insan tercih etmeyebilir.
Ancak kalite ve sürüş keyfi açısından bambaşka bir araba.

Sunroof yok diye birçok insan tercih etmeyebilir.
Ancak kalite ve sürüş keyfi açısından bambaşka bir araba.

Hocam tüm arabalarımda sunroof oldu. Toplasan üç kere açmamışımdır.

Hocam tüm arabalarımda sunroof oldu. Toplasan üç kere açmamışımdır.
Şu an sunroof a insanlar tarafından yoğun ilgi var diye. Yoksa ben de hiç kullanmıyorum ancak satarken ekstra kolaylık sağlıyor.

Geri