Tavan Döşemesi Sarkmaya Başladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Byhan

Üye
İsim
Tarık
Araç
golf 7,5 1.4 tsi hıghline dsg / polo 6c 1.2 tsi Allstar Man.
Değerli dostlar tavan döşemem ön cam ile birleştiği yerden kendini salmaya başladı ön cam filmi sökerken ve kamera kablosu döşerken bende bu duruma etken oldum sanırım. Açılma ilerlemeden önlemini almak istiyorum. Konuda tecrübesi olanların değerli tavsiyelerini rica ediyorum. Birkaç görsel ekliyorum. IMG_7893.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_7894.jpeg
    IMG_7894.jpeg
    234.5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7895.jpeg
    IMG_7895.jpeg
    177.1 KB · Görüntüleme: 36

Galiba birtek benim tavan döşemem de sorun oldu kimseden cevap gelmedi. Yinede teşekkür ederim dostlar

Galiba birtek benim tavan döşemem de sorun oldu kimseden cevap gelmedi. Yinede teşekkür ederim dostlar

Hocam ben olsam hiç uğraşmam, direkt bir döşemeciye giderim.
Bu şekilde daha çok başında zaten, çok fazla açılmamış.
Adamların yapacağı iş maksimum 10 dakika sürer.
Onlar zaten bakar bakmaz ne yapılacağını söyler, hemen çözümünü sunarlar.
Bayrampaşa’da Çağdaş Oto var, 0506 299 33 99. Gidip gösterin, emin olun işinizi hemen çözerler hocam.

Hocam bi kere sarktı mı en sağlıklısı yenisini yaptırmak, tertemiz sıfır gibi kullanmak. Belli bi yıldan sonra zaten sarkıyor her türlü.

Yukarıda bilgilerini verdiğim yer tavanı komple söküyor, direklere kadar ne varsa indiriyor.
İstediğin malzemeyle de kaplıyorlar; alcantara, siyah, gri ne istiyorsan yapıyorlar.
İşçilikleri gayet güzel, fiyatları da piyasaya göre makul.

Aracın söküm işini yapıyor.
Sen gidiyorsun Sonra seni montaja çağırıyorlar,
İstersen bir iletişime geç, detayları anlatırlar.

Ben kapılarında Ferrari, Maserati bile gördüm.
Yani öyle sıradan bir yer değil, işlerini bilen adamlar.
@Byhan

Değerli dostlar tavan döşemem ön cam ile birleştiği yerden kendini salmaya başladı ön cam filmi sökerken ve kamera kablosu döşerken bende bu duruma etken oldum sanırım. Açılma ilerlemeden önlemini almak istiyorum. Konuda tecrübesi olanların değerli tavsiyelerini rica ediyorum. Birkaç görsel ekliyorum. IMG_7893.jpeg
Hocam geçmiş olsun. Eski bi fluencete de döşeme sarkmaya başlamıştı, komple döşeme yenilemeyi gözden çıkardığımız için bu sarkan uçlara bally sıkıp bastırdık. Gittiği yere kadar gitsin dedik ve tuttu. Tabi görsel olarak beklentiniz olmasın, araya ne sıkarsanız sıkın döşeme dışına kusacaktır. İşin sonu komple tavan döşeme değişimine yol alır

Hocam işlem yaptırdınız mı? Bugün İstanbuldan Bursaya gittim geri dönerken farkettim bu şekilde bir sarkma olmuş. Giderken yoktu ama dönerken cam açmıştık bi yerden hava aldı da öyle mi gerçekleşti bilmiyorum ama durum bu..

Tamamen değiştirteceğim, maliyet ne çıkar? Hiç bilgim olan bir konu değil.

Ekli dosyalar

• IMG_8002.jpeg
    IMG_8002.jpeg
    209.8 KB · Görüntüleme: 19

Geri