Eyvallah kardeşim sadece dsgyemi bakiyoru oto tamir de yapiyormu
Yusuf üstad da yazmış, mekanik işlere de bakıyor. Vag a özgü elektronik arızalarda da yardımcı oluyorEyvallah kardeşim sadece dsgyemi bakiyoru oto tamir de yapiyormu
Sen sen ol ustaya parça götürme bu seferde senin götürdüğün parçaya bahane buluyor olmayınca yaşandıYıldız Oto'ya gittim bakımı çırağına yaptırdı bir daha da gitmem. Burayı tavsiye ederseniz garanti bittikten sonra deneyebilirim. Parçaları kendim götürmek şartıyla tabi.
reis haklısın çırağa yaptırmak falan doğru değil. Benim önerdiğim usta da yanındaki yetiştirdiği adamlara yaptırıyor yoksa 2 kişiler yetişmeleri çok mümkün değil adamlar gelen araçtaki arızayı tespit edip ustasına yaptırıyor sonrasında garanti veriyor usta da yapsa yanındaki elemanlar da yapsa sonuçta garantili iş.Yıldız Oto'ya gittim bakımı çırağına yaptırdı bir daha da gitmem. Burayı tavsiye ederseniz garanti bittikten sonra deneyebilirim. Parçaları kendim götürmek şartıyla tabi.
Ustaya parça götürmezsek de ne tür yağ ya da filtre kullandığını bilemeyeceğiz hocam. Parça götüremedikten sonra yetkili servis de bakım yaptırırım daha iyi. Adam 100 Liralık yağ filtresi takıyor sence sağlıklı mı?Sen sen ol ustaya parça götürme bu seferde senin götürdüğün parçaya bahane buluyor olmayınca yaşandı
Ustaya daha doğrusu çırağa antifriz verdim ki verdiğim antifriz ATE PERFORMANCE serisi kaliteli bir ürün. Çırak radyatör hortumunu bağlamadan üstten antifrizi bir döktü alttan olduğu gibi döküldü şans eseri ben yanlarında olup uyarmasam aldığım antifriz çöp olacaktı. Çırak ayrı yanında yetiştirdiği adam ayrı hocam bende bu işi yaptım sonuçta bizim can güvenliğimiz bu adamların elinde bilinçsiz işi bilmeyen sırf öğrenmeleri için iş yaptırılan çıraklara karşıyım ben.reis haklısın çırağa yaptırmak falan doğru değil. Benim önerdiğim usta da yanındaki yetiştirdiği adamlara yaptırıyor yoksa 2 kişiler yetişmeleri çok mümkün değil adamlar gelen araçtaki arızayı tespit edip ustasına yaptırıyor sonrasında garanti veriyor usta da yapsa yanındaki elemanlar da yapsa sonuçta garantili iş.
Adam yanındaki adama güvenmese garanti vermez olaya buradan bakmak lazım
Kardeşim çok teşekkür ederim tavsiyen için adam gbi adammis emin ustam .Esas oto emin usta ne eksik ne fazla alır işini de garantili yapar arkasındadır