Stage 1 / Dsg Optimizasyon yazılım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keskking

Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf 7.5
Selamun aleyküm

1.6 TDİ aracıma stage1 yazılım ve vites geçisi hususu için dsg yazılımı atacağım. konu hakkında bilgisi olan, daha önce yapmıs olanların fikrini öğrenmek isterim .

Merhabalar, hangi şehirdesiniz? Ankara ise Onecu var dsg optimizasyonu yapan. İşlem hakkında fikrim yok ama size fikir verir, sorularınızı cevaplar Aziz Bey.

üreten almanlar düşünemedi bizim türkler düşündü bunu :) 1. vites dişlisi küçük olduğu için yazılımı bu şekilde. kavramayı koruyacağım derken 1. vites dişlisindeki zorlanma ve sorun daha büyük
biz herkesten akıllıyız ya ondandır.sonra almanlar bizi kıskanmasın

üreten almanlar düşünemedi bizim türkler düşündü bunu :) 1. vites dişlisi küçük olduğu için yazılımı bu şekilde. kavramayı koruyacağım derken 1. vites dişlisindeki zorlanma ve sorun daha büyük
Abi herşeyi kusursuz yapsalardı parçayı nasıl satacaklardı :D

Ben passat aracıma yaptırdım alt devirim ölü ama üst devirim felaket canlıymış dün kuzey marmara yolunda 246 gördü araç çok şaşırdım dsg optimizasyonu yaptırabilirsin ama uzun vadede k1 debriyajını bozuyor diye okudum yani çok değişen bir şey olmuyor aslında optimizasyon var diye 150 bin giden kavrama 300 bin gitmiyor

Geri