İlmek İlmek işlenmiştir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keskking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keskking

Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf 7.5
Selamun aleyküm dostlar,

ilmek ilmek işlediğim maaliyeti 100 bini geçen aracımın eski ve yeni halini sizlerle paylaşıyorum. Maksat muhabbet olsun, fikirlerinize açığım, şunu da yapabilirsin dediğiniz kıymetli düşüncelerinizi duymak isterim .

207 1.6 TDİ Highline

77.000km

Ekli dosyalar

• ESKİ GOLF .jpeg
    ESKİ GOLF .jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 86
  • YENİ GOLF .jpeg
    YENİ GOLF .jpeg
    237.1 KB · Görüntüleme: 84

Selamun aleyküm dostlar,

ilmek ilmek işlediğim maaliyeti 100 bini geçen aracımın eski ve yeni halini sizlerle paylaşıyorum. Maksat muhabbet olsun, fikirlerinize açığım, şunu da yapabilirsin dediğiniz kıymetli düşüncelerinizi duymak isterim .

207 1.6 TDİ Highline

77.000km

Yeni halini görünce aklıma şu geldi; büyük bir evim olsa alt kata aynen resimdeki gibi, platformuyla arka planıyla koyarım.
Bildiğin biblo gibi oturur izlerim. 🧿

Eline emeğine sağlık, her detayı o kadar yerli yerinde ki maşallah 🧿. Gerçekten kusursuz durmuş.
İnsan buna kıyıp da sürmeye çekinir, sadece bakası geliyor. 👏

Yeni halini görünce aklıma şu geldi; büyük bir evim olsa alt kata aynen resimdeki gibi, platformuyla arka planıyla koyarım.
Bildiğin biblo gibi oturur izlerim. 🧿

Eline emeğine sağlık, her detayı o kadar yerli yerinde ki maşallah 🧿. Gerçekten kusursuz durmuş.
İnsan buna kıyıp da sürmeye çekinir, sadece bakası geliyor. 👏
Eyvallah hocam güzel dileklerin için teşekkür ediyorum, çok daha iyileri nasip olsun inşallah.

Herşeyin tadında olması daha çok yakışıyor :)

Bu gibi uygulamalar görsel olarak kişiden kişiye değişen, farklı düşünen görüşler olur, kimisi sever - kimisi sevmez

Ben mesela oyumu ilk resimdeki orjinal halinden yana kullanırım.

Hayırlı olsun 🧿

Selamun aleyküm dostlar,

207 1.6 TDİ Highline

77.000km
Zımba gibi olmuş araç emeğinize sağlık. Araçta ben şu an eksik göremiyorum, jantlar en çok yakışan jant tipi benim gözümde.

Yalnız bizim gibi Ankara’da yaşayan insansanız bu tarz yapılı golflerde istisnasız her çevirmede aracınız çevriliyor.

Hele ki Yunus Polisleri çevirmekle kalmıyor, arabadan indirip arabayı aramaya da çalışıyorlar. Belli bir yerden sonra bu olay kabak tadı vermeye başlıyor.

Kişisel tercihlere yorum yapmak düşmez tabii ancak sadelik her zaman daha çekici geliyor bana. İlk hali çok daha hoş geliyor ama siz nasıl seviyorsanız en iyisi odur.

Kazasız keyifli sürüşler 😍

Zımba gibi olmuş araç emeğinize sağlık. Araçta ben şu an eksik göremiyorum, jantlar en çok yakışan jant tipi benim gözümde.

Yalnız bizim gibi Ankara’da yaşayan insansanız bu tarz yapılı golflerde istisnasız her çevirmede aracınız çevriliyor.

Hele ki Yunus Polisleri çevirmekle kalmıyor, arabadan indirip arabayı aramaya da çalışıyorlar. Belli bir yerden sonra bu olay kabak tadı vermeye başlıyor.

Kişisel tercihlere yorum yapmak düşmez tabii ancak sadelik her zaman daha çekici geliyor bana. İlk hali çok daha hoş geliyor ama siz nasıl seviyorsanız en iyisi odur.

Kazasız keyifli sürüşler 😍
Gebzede bu şekline pek bir şey demiyorlar, ama plakdan ötürü arama yapmadan bırakmıyorlar maalesef :)

Özellikle bu renge bu gunmetal proteriadan başka tanımıyorum , yani bana göre :)

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim , daha iyileri sizlere nasip olsun İnşAllah

Geri