Janttaki kurşun yapışkanını en iyi ne çıkartır?

Isı tabancası ya da fönle, lastiğe temas ettirmeden sadece ilgili bölgeyi biraz ısıtırım.
Sonra etiket/yapışkan sökücü sıkıp 1-2 dakika beklerim. Ardından da plastik spatula ya da eski bir kredi kartıyla nazikçe çıkarırım.

Ben PCX motorumda bu yöntemi uygulamıştım, gayet işe yaramıştı.

Isı tabancası - yapışkan sökücü önerisi işe yarayacak mantıklı bir öneri olmuş

diğer tavsiye edilen matkap silgisi de en işe yarayan mantıklı bir çözümlerden biridir, detailing işlemlerinde bu tür işler için kullanılır.

Diğer önerilen ürünler, hepsinin kendi içinde zararları var, sağlıklı bir çözüm sağlayamazlar, getirisinden çok götürüsü olan ürünlerdir,

Benim favorim bulaşık teli ve tel fırça oldu :)

Bulaşık telinden sonra çözüm olarak Nişasta - Un - Şeker öneren de olursa şaşırmam.

Isı tabancası ya da fönle, lastiğe temas ettirmeden sadece ilgili bölgeyi biraz ısıtırım.
Sonra etiket/yapışkan sökücü sıkıp 1-2 dakika beklerim. Ardından da plastik spatula ya da eski bir kredi kartıyla nazikçe çıkarırım.

Ben PCX motorumda bu yöntemi uygulamıştım, gayet işe yaramıştı.
Onur abi PCX den memnun muydun ?

Bir tane kapının önünde dursun diye almak istiyorum.

Onur abi PCX den memnun muydun ?

Bir tane kapının önünde dursun diye almak istiyorum.
Halil kardeşim, imkanın varsa hiç düşünme derim.
Gerçekten gün içinde inanılmaz kolaylık sağlıyor.
O kadar pratik ki çoğu işini rahatça hallediyorsun.
Üstelik sürüşü de çok konforlu, öyle Çin motorları gibi değil.
Çarşıda pazarda park derdin yok, ufak tefek işler için birebir. Masrafı da çok düşük, kullandıkça keyif alıyorsun.
Ben motorla arabadan daha fazla kilometre yapıyorum, özellikle şu havalarda püfür püfür gezmesi ayrı bir zevk.
O tok sesi malzeme kalitesi olsun farkedilir şekilde satsan bile zarar etmezsin

Geri