Golf 8.5 yazılım ve egzoz

mustafakozbek

Yeni Üye
İsim
mustafa
Araç
golf 8.5 rline
golf 8.5 r-line 1.5etsi aracıma
2cr yazılım düşünüyorum bu ay içinde kullanıcılara yapılmaya başlancakmış
mst performance kapaklı açık hava filtresi
birde en çok kafamı kurcalayan şey egzoz sistemini komple orijinal bırakarak sona t-varex koymayı düşünüyorum aşırı bir ses beklentim yok istemiyorumda fakat sadece sona t-varex koyarak güzel bir ses alabilir miyim bilen arkadaşlar var ise çok güzel olur

birde en çok kafamı kurcalayan şey egzoz sistemini komple orijinal bırakarak sona t-varex koymayı düşünüyorum aşırı bir ses beklentim yok istemiyorumda fakat sadece sona t-varex koyarak güzel bir ses alabilir miyim bilen arkadaşlar var ise çok güzel olur
yazılım, ecu yurtdısına gönderilmeden yapılmıyor

Sadece sona t varex koymak : son susturucu iptali

Sadece ufak homurtu istiyorsanız downpipe takın, geri kalanı orijinal kalsın. Hem yazılımda da ufak bir destek kuvvet gelmiş olur 3-5hp.

Çevirmede en az problem yaşatacak şey de yine dp. T varexde sağ sol çıkış aktif olacak, haliyle oradan boru geçecek + Olarak taktırdığım tüm T tip varexde sol arka jantın içinden varexin motoru gözüküyor.

Öte yandan 1.5 için konusuyorum, 3 tane susturucu var araçta. Son iptal edilip yerine varex konsa bile, 2 susturucu zaten sesi çok güzel kesiyor. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez. Ama downpipe koyarsanız tok ve hafif homurtulu bir ses alırsınız

Sadece sona t varex koymak : son susturucu iptali

Sadece ufak homurtu istiyorsanız downpipe takın, geri kalanı orijinal kalsın. Hem yazılımda da ufak bir destek kuvvet gelmiş olur 3-5hp.

Çevirmede en az problem yaşatacak şey de yine dp. T varexde sağ sol çıkış aktif olacak, haliyle oradan boru geçecek + Olarak taktırdığım tüm T tip varexde sol arka jantın içinden varexin motoru gözüküyor.

Öte yandan 1.5 için konusuyorum, 3 tane susturucu var araçta. Son iptal edilip yerine varex konsa bile, 2 susturucu zaten sesi çok güzel kesiyor. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez. Ama downpipe koyarsanız tok ve hafif homurtulu bir ses alırsınız
Downpipe arıza ikazı yakacağı için düşünmüyorum

Downpipe arıza ikazı yakacağı için düşünmüyorum
Yazılım yapacağınızı söylemişsiniz hocam ikaz gibi bir sorununuz yok.

Yazılımla P0420 Yani dp'nin yaktığı ikaz ortadan kalkıyor. Belirtirseniz, ufak bir ücret karşılığında dtc off ya da cat off yaparlar zaten aman aman bir fark çıkmaz.

2cr nin sosyal medya hesaplarını takip edip sorabilirsiniz bu ay içinde bu sorun kalkıyor öyle bir şeye gerek kalmıcak
bahsettiğiniz araç 1.5 formentor ise bizdeki beyin ile farklı.

formentorda MG1CS011
bizde MG1CS211

011 olan beyin fiziksel açılarak unlock oluyor. 211 de ise yurtdısındaki autotuner firmasına gönderilip unlock yapılıyor.

bahsettiğiniz araç 1.5 formentor ise bizdeki beyin ile farklı.

formentorda MG1CS011
bizde MG1CS211

011 olan beyin fiziksel açılarak unlock oluyor. 211 de ise yurtdısındaki autotuner firmasına gönderilip unlock yapılıyor.
telefonla görüştüğümde bir kaç ay içinde sizin araçlarınızada işlem yapılabilecek denmişti

Bu araçlarda yazılım bence riski ötesi, zaten orası burası arıza yapmaya hazır durumda, her gün yeni bir şey duyuyorum, yazılım yaptınız diyelim adamlar herşeyin garantisini veriyorsa birşey diyemem, ben şahsen hiç düşünmüyorum yazılım işini…

2CR Ankara için konuşuyorum. Yazılım işinde gerçekten çok iyiler. Özellikle Opel (1.3 cdti-1.4 Turbo-1.6 cdti- 2.0 cdti-1.6 turbo) ve euro 4-5-6 TSİ-TDİ motorlu araçlarda yazılım işinde kesinlikle Türkiye sınırları içinde ilk 3 tedir.

Bu yeni nesil golflerde nasıl işçilik çıkartacaklarını bilemem bu sebepten ötürü '2 CR olarak 1.5 etsi golflere artık yazılım yapmaya başladık, sizi de bekleriz.' gibi söylemlere anında düşmemek gerekiyor, daha yeni bir işlem olduğu için hataları elbet olacaktır. Ben daha Golf 8 de dahil olmak üzere 2cr nin 1.5 etsi-1.0 etsi araçlara yazılım yaptığını pek görmedim. Görenler bilenler varsa aydınlatabilir.

Ek olarak 2cr ankara bilindiği üzere araç bakım-arıza çözme gibi işlerle de uğraşmakta. Ancak bazı kişiler işçiliğinden, arıza sonrası ilgisizlikten, yanlış çözümlerden dolayı şikayetleri mevcut. Ben tecrübe etmedim ancak Ankara'da yaşayan birisi olarak duyduklarım var, kimsenin de günahına girmek istemem yorum yapamam bundan dolayı.

Bence bu tarz durumlarda aracını seven ve aracını maddiyatının son damlasına kadar alan kişilerden birisi iseniz ilk etapta uzak durmak en hayırlısıdır.

Şimdi ben benim 1.2 tsi motorlu aracımı güç ihtiyacım olsaydı gözüm kapalı götürürdüm kesinlikle ancak yeni 1.5 etsi golf e sahip olsaydım beklemeye devam ederdim.

Herkesin kişisel tercihi bize karışmak düşmez.

2CR Ankara için konuşuyorum. Yazılım işinde gerçekten çok iyiler. Özellikle Opel (1.3 cdti-1.4 Turbo-1.6 cdti- 2.0 cdti-1.6 turbo) ve euro 4-5-6 TSİ-TDİ motorlu araçlarda yazılım işinde kesinlikle Türkiye sınırları içinde ilk 3 tedir.

Bu yeni nesil golflerde nasıl işçilik çıkartacaklarını bilemem bu sebepten ötürü '2 CR olarak 1.5 etsi golflere artık yazılım yapmaya başladık, sizi de bekleriz.' gibi söylemlere anında düşmemek gerekiyor, daha yeni bir işlem olduğu için hataları elbet olacaktır. Ben daha Golf 8 de dahil olmak üzere 2cr nin 1.5 etsi-1.0 etsi araçlara yazılım yaptığını pek görmedim. Görenler bilenler varsa aydınlatabilir.

Ek olarak 2cr ankara bilindiği üzere araç bakım-arıza çözme gibi işlerle de uğraşmakta. Ancak bazı kişiler işçiliğinden, arıza sonrası ilgisizlikten, yanlış çözümlerden dolayı şikayetleri mevcut. Ben tecrübe etmedim ancak Ankara'da yaşayan birisi olarak duyduklarım var, kimsenin de günahına girmek istemem yorum yapamam bundan dolayı.

Bence bu tarz durumlarda aracını seven ve aracını maddiyatının son damlasına kadar alan kişilerden birisi iseniz ilk etapta uzak durmak en hayırlısıdır.

Şimdi ben benim 1.2 tsi motorlu aracımı güç ihtiyacım olsaydı gözüm kapalı götürürdüm kesinlikle ancak yeni 1.5 etsi golf e sahip olsaydım beklemeye devam ederdim.

Herkesin kişisel tercihi bize karışmak düşmez.
1.5 eTsi üzerinde açık ara en başarılı firma 2cr'dir hocam.

Uzun bir arge süreci yaptılar bigturbo çalışmaları yürüttüler kendi şahsi araçlarında denemeden piyasaya sunmadılar. Sanıyorum ki yeni versiyon içinde aynı ar-ge sürecini yürüteceklerdir.

Tsi,tdi motorlarda çevremde daha önce firmayı tercih edip memnun kalmamış arkadaşlarım var ancak güncel koşullarda yazdıkları araçlardan kitle çok memnun

Yine 1.5 eTsi/Tsi motorlarda crackle map popcorn olayı diğer tsi'lardan farklı mesela 4.3k devrin üstünde patlamaz, veya tek tık patlar ancak bu firma custom çalışarak sizin tercihlerinize göre ayarlayabilmekte. Araçlarımda en son ayarlayamayıp dosya parası vermekten yıldığım için, aynı zamanda 2cr fiyatları piyasadan birkaç gömlek üstte olduğu için tercih etmedim ancak gerçekten başarılı firmadır bu kulvarda

Geri