barisconor
Yeni Üye
- İsim
- barış
- Araç
- golf 7 2013 1.4 tsi 122 hp
Herkese merhaba, forumda daha önceki tüm benzer entryleri okumaya çalıştım. Kesin olabilecek bir yorum maalesef görmedim. Aracın bu durumunda ne yapmak gerekiyor? Çok fazla şey gördüm. Aracımda bariz bir yağ eksiltme/yakma sorunu var. Aracı satmak istediğim için bu durumu çözmek istiyorum. Araç 119.000 kmde. Duman atma yok. Egzozda ıslak gibi yağ mevcut.
Turbo kontrolü, kompresyon testi, valf değişimleri, buji değişimleri, rektifiye, sandık motor... liste belki arttırabilir. Kafam karıştı artık araştırmaktan. Görüştüğüm usta sayısı 5-6 vardır hepsi kronik olduğunu motorun yapılması gerektiğini söylüyor. Yakın zamanda bu işle uğraşan var mı, yeni bir fikir verebilcek ya da üstteki durumları değerlendirebilecek? Yoksa rektifiye tek çözüm mü?
Turbo kontrolü, kompresyon testi, valf değişimleri, buji değişimleri, rektifiye, sandık motor... liste belki arttırabilir. Kafam karıştı artık araştırmaktan. Görüştüğüm usta sayısı 5-6 vardır hepsi kronik olduğunu motorun yapılması gerektiğini söylüyor. Yakın zamanda bu işle uğraşan var mı, yeni bir fikir verebilcek ya da üstteki durumları değerlendirebilecek? Yoksa rektifiye tek çözüm mü?