Kasnak kısmından gelen hırıltı sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vahpemn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vahpemn

Yeni Üye
İsim
Vahap
Araç
Golf 7.5 2018
Aranıza yeni katıldım herkese merhabalar.
Aracımda son birkaç aydır videoda arkadan gelen hır hır ses geliyor. Bunun sebebi vakum olabilir mi? Son zamanlarda frende problemler yaşıyorum çoğu zaman kısa mesafede bile ABS devreye giriyor.
Çocuklarla yolculuk yapıyorum bu sesin çözümü ve eğer sorun vakumlamada ise bana uzun yolda veya şehiriçi trafikte bir problem çıkarır mı?

Video linki;

Aranıza yeni katıldım herkese merhabalar.
Aracımda son birkaç aydır videoda arkadan gelen hır hır ses geliyor. Bunun sebebi vakum olabilir mi? Son zamanlarda frende problemler yaşıyorum çoğu zaman kısa mesafede bile ABS devreye giriyor.
Çocuklarla yolculuk yapıyorum bu sesin çözümü ve eğer sorun vakumlamada ise bana uzun yolda veya şehiriçi trafikte bir problem çıkarır mı?

Video linki;
Hocam selamlar, gergi bilya gergi rulmanı deniyordu sanırım onlardan geliyor gibi geldi bana

Upvote 0
Araç soğukken çektiğim videoyu ekledim ne kadar anlaşılıyor bilmiyorum. Belki de önemsiz bir şeydir ama çoluk çocuk binince iş değişiyor
Evet hocam dinledim, ABS olayı içinde mutlaka baktırın bu işin birde kış mevsimi var, aracın frenleri çok önemli

Upvote 0
Bu ses daha önce konuşulan alyan anahtarı şekline benzeyen yağ pompası milinin sesi, en az 200k. km. ye kadar sorun çıkaracak bir durum değil diye konuşmuştuk.

Upvote 0
Upvote 0

Geri