Far ayarı düzgün olmuş mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba bu gün aracıma far ayar yaptırayım dedim sizce böyle mi olması gerekiyor?

bagaj boş depo yarım dolu ve lastik basınçları düzgünken yaptırdım farlarım basic bixenon d3s photon ledler var

IMG_1532.JPEG

@UBC53
Bu şekilde resimle sağlıklı bir sonuç alamazsınız, ancak makinede görülür ,

Farlar Bi-Xenon olduğu için de her makine ile ayar yapmak sağlıklı olmaz, Xenon farlar çok yüksek ışık yoğunluğu olduğu için özel bir filtreden geçmezse (bu filtre sadefe yeni nesil digital far ayar cihazlarında bulunur), eski nesil analog cihazlarda bu filtre olmadığı için ışığın çizgisi sağlıklı ayarlanamaz aldathır,

Bu sebebten Bi-Xenon için digital far ayar cihazı ve diagnoz (bilgisayar - odis) şarttır.

Bunun haricinde sağlıklı bir ayar imkanı mümkün değildir.

@UBC53
Bu şekilde resimle sağlıklı bir sonuç alamazsınız, ancak makinede görülür ,

Farlar Bi-Xenon olduğu için de her makine ile ayar yapmak sağlıklı olmaz, Xenon farlar çok yüksek ışık yoğunluğu olduğu için özel bir filtreden geçmezse (bu filtre sadefe yeni nesil digital far ayar cihazlarında bulunur), eski nesil analog cihazlarda bu filtre olmadığı için ışığın çizgisi sağlıklı ayarlanamaz aldathır,

Bu sebebten Bi-Xenon için digital far ayar cihazı ve diagnoz (bilgisayar - odis) şarttır.

Bunun haricinde sağlıklı bir ayar imkanı mümkün değildir.
Tavsiye var mıdır hocam? nerde yaptırabilirim

Tavsiye var mıdır hocam? nerde yaptırabilirim
Yetkili servis harici bu donanımları bulmak çok zordur, her yetkili serviste de o cihaz yoktur, benim bildiğim doğuş maslak’ta var, doğuş esenturtta da olbilir, diğer servislere sormak lazım

%30 indirim hakkınız var.

VAS 621001 MLT3000

Far ayarı öncesi, bagajdaki özel eşyalarınızı (stepne harici) evde bırakmanız ve yakıt deposu %60-70 arası dolu olmalıdır. %100 dolu olmamalıdır.

Geri