Golf 7 sertlik sorunu

Ern35

Yeni Üye
İsim
Eren yılmaz
Araç
Golf 7 1.4tsi 2015 model
Golf 7 2015 model 1.4tsi 125 dsg aracım olağan dışı sert, darbe emişleri vs, yoldaki keskin geçişlerde logar kapağı vs gibi durumlarda çok sert vuruyor, birebir aynı araç kuzenimde var 225/40/18 başaran coil ve spor yay var, benim aracım full stok 225/45/17 ama aralarında ciddi konfor farkı var, coilli araba daha konforlu. Benim araçta da daha önce 225/40/18 başaran coil vardı o şekilde zaten inanılmaz sertti, şuan stok yay amortisör ve 17 jantla da sert, sorun neden olabilir arabayı satma derecesine geldim

Lastik havaları kaçta hocam? benimkide konforsuz hissettiriyor sonra bi baktım ki jantlarda eğrilik var. İlk etapta jantları kontrol ettirin

17 dijon için söylüyorum normal tek kişi kullanımda ön arka fabrika önerisi 35. ancak konfor basıncı olarak ön arka 30 ayarlayabilirsin etikette yazıyor zaten epey bi fark ettiriyor

Lastik havaları kaçta hocam? benimkide konforsuz hissettiriyor sonra bi baktım ki jantlarda eğrilik var. İlk etapta jantları kontrol ettirin

17 dijon için söylüyorum normal tek kişi kullanımda ön arka fabrika önerisi 35. ancak konfor basıncı olarak ön arka 30 ayarlayabilirsin etikette yazıyor zaten epey bi fark ettiriyor

etikete göre yaptığımizdan çok inik olmuyormu 225 45 17 kullanıyorum bende önler 33 arkalar 35 felan önler 30 felan oldumu virajlarda felan yere yapışacak gibi oluyor

etikete göre yaptığımizdan çok inik olmuyormu 225 45 17 kullanıyorum bende önler 33 arkalar 35 felan önler 30 felan oldumu virajlarda felan yere yapışacak gibi oluyo
öyle çok inik durmuyor fabrika koyduysa vardır bir bildiği. tabi bildiğim kadarıyla şehir içi 120 kmh max hıza kadar konfor basıncını kullanabilirsiniz.
onun harici araç yüküne göre uygun olan basıncı kullanmalısınız

Geri