Araca sonradan yapılan aksesuarlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert1234

Yeni Üye
İsim
Mert
Araç
Passat b8
Herkese hayırlı günler yeni aldığım aracımda fabrikasyon sandığım parçalar sonradan takılmış yeni öğrendim servisten ama hepsi orjinal parçalar takılmış şimdi ben araca kasko yaptırırken arabanın resimlerini çekip atmıştım içini dışını sonradan takılanlar rline direksiyon çarpışma önleyici sensör şerittakip radarı ve ön cam mib 2.5 multimedya takılmış bunların hepsi dediğim gibi orjinal ve resimlerini kasko şirketine resimlerini atmıştım axa maksimum kasko olarak yapıldı şimdi merak ettiğim bişey var arabanın camı kırılsa bana diyebilirler mi senin aracının orjinal de bu şekilde değil biz bu camı takamayız böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Veya multimedya yı çalsalar kasko buna ne yapar

Düşüncenizin tam tersine araca sonradan eklenen aksesuarlar araca biçilen değeri arttırıyor ve kasko tarafından teminat altına alınıyor. "Araçta aksesuar var mı?" diye sormalarının sebebi o parçaları kaskoya işletmek. Bu durum araca bir şey olduğunda araçla oynanmış biz zararı karşılamayız demek değildir. Ekstra parçaları kaskoya işletiniz. Ekstra aksesuarları kaskoya eklettiğinizde prim fazla çıkar orası ayrı.

Geri