yunusicimli
Yeni Üye
Herkese merhabalar, birkaç aydır aracımın bi-xenon "basic" farlarını DLA destekli AFS U led aydınlatma grubuyla değiştirmek istiyorum, aracımda şerit takip şu an yok seneye takmayı düşünüyorum. Biraz araştırmalar yaptım ve "5G1 941 043 - 5G1 941 044" en son güncellenmiş revizyon görmüş aydınlatma grubunu öneriyorlar ve ETKA bu farları veriyor sadece, internette biraz parçalara baktım ve bir kaç çift bulabildim, onların birkaçı da lens değiştirme ihtiyacı olan farlar. "5G1 941 033 ve 5G1 941 034" farlara baktığımda bunlar güncellenmeden önceki farlarmış ve piyasada oldukça fazla. Sizden tavsiye istiyorum, 043 - 044 far mı almak mantıklı yoksa 033 - 034 farı alsam yeterli olur mu? Araç yaz dışında Gaziantepte olacak Üniversiteden dolayı, yazın İstanbulda olacak ve uzun yol yapacak araba, Antepin yağmurları fazladır ve alt yapısı iyi bir memleket değil yollarda sular birikebiliyor ayrıca geceleri hep -5, -10'lara düşüyor sıcaklık. Bunları belirtmemin sebebi internetteki araştırmamda 1. nesil olanların su alma ve terleme sorunları varmış bu sebeple alttaki beyinlere su geliyormuş. 043 - 044 mü yoksa 033 - 034'leri alıp devam edebilirsin mi?