Golf 7.5 sigorta kutusu görünümü

Recep_Demirci

Yeni Üye
İsim
Recep DEMİRCİ
Arkadaşlar merhaba. Golf 7.5 dizel dsg comfortline start stop aracımda çakmaklık sigortası bozulunca şoför bölmesindeki sigorta bölümünde ilk başta resmini çekmeyi unutunca başıma biraz iş aldım. Çakmaklık sigortası 20 amper başka 20 amper olan sigorta ile deneyince Çakmaklık attı ve o sorun çözüldü fakat katalogda 40 amper f42 merkezi kilit sigortasında sorunum var. Kumandaya uzun basınca camlar kapanmıyor, sağ yolcu kapısı açık olduğunda kapı açık bilgisi ekrana gelmiyor diğer kapılarda geliyor. Gerek şoför gerek sağ yolcu ve sağ arka kapılarından, sağ yolcu ve sağ arka kapı camları hiçbir şekilde yerinden oynamıyor tepki vermiyor. Çocuk kilidi hatasıda ekrana geliyor. Sağ bölgeye hiçbir şekilde elektrik gelmiyor gibi bir durum var. Çok fazla deneme yanılma yapıp sigortaları bozmak istemiyorum. Sizlerden ricam şoför bölgesinde şu an sorunsuz şekilde çalışan sigorta kutu resminizi atarmısınız. Benim şu andaki resim mesajda yolladım hangisi yanlış yerde acaba.

Birde kendim çözemezsem bu sorunu nerede çözdürebilirim.1000560114.jpg

Son düzenleme:
Hocam sigorta dizilimi araç tan araca, paket, donanım, opsiyon farkı nedeniyle değişebilir. Aynı araca sahip olan bir arkadaş paylaşır belki ancak ben size şöyle basit bir yöntem söyliyeyim:

Sigorta kutusunda çift bacağında da metal olan her sigorta yerinde bir sigorta olması gerekir. Yani sigorta taktığınız yerlerde iki taraftada metal bacak varsa orada sigorta olmalıdır. Bu şekilde kayıp olanı bulabilirsiniz.

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba. Golf 7.5 dizel dsg aracımda çakmaklık sigortası bozulunca şoför bölmesindeki sigorta bölümünde ilk başta resmini çekmeyi unutunca başıma biraz iş aldım. Çakmaklık sigortası 20 amper başka 20 amper olan sigorta ile deneyince Çakmaklık attı ve o sorun çözüldü fakat katalogda 40 amper f42 merkezi kilit sigortasında sorunum var. Kumandaya uzun basınca camlar kapanmıyor, sağ yolcu kapısı açık olduğunda kapı açık bilgisi ekrana gelmiyor diğer kapılarda geliyor. Gerek şoför gerek sağ yolcu ve sağ arka kapılarından, sağ yolcu ve sağ arka kapı camları hiçbir şekilde yerinden oynamıyor tepki vermiyor. Çocuk kilidi hatasıda ekrana geliyor. Sağ bölgeye hiçbir şekilde elektrik gelmiyor gibi bir durum var. Çok fazla deneme yanılma yapıp sigortaları bozmak istemiyorum. Sizlerden ricam şoför bölgesinde şu an sorunsuz şekilde çalışan sigorta kutu resminizi atarmısınız. Benim şu andaki resim mesajda yolladım hangisi yanlış yerde acaba.

Birde kendim çözemezsem bu sorunu nerede çözdürebilirim.1000560114.jpg
Aracın kullanma klavuzu duruyor mu ?

Duruyorsa oraya bakın size yardımcı olacaktır.

Upvote 0
Hocam sigorta dizilimi araç tan araca, paket, donanım, opsiyon farkı nedeniyle değişebilir. Aynı araca sahip olan bir arkadaş paylaşır belki ancak ben size şöyle basit bir yöntem söyliyeyim:

Sigorta kutusunda çift bacağında da metal olan her sigorta yerinde bir sigorta olması gerekir. Yani sigorta taktığınız yerlerde iki taraftada metal bacak varsa orada sigorta olmalıdır. Bu şekilde kayıp olanı bulabilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok kurcalamak istemedim f42de yer alan 40amper sigortayı f39a yerleştirdim sorun kalmadı. Çözüldü. Büyük dert olacak gibiydi çözüldü. Şu an sadece kumandaya uzun basınca açık camların kapanması ve açılması çalışmıyor. Onu şimdilik dert etmem elbet kolay çözülür.

Upvote 0
Kumanda ile cam açıp kapamayıda multimedya ekranından çözdüm. Dün fabrika ayarlarına döndürmüştüm. Şimdi kumanda ile cam açıp kapatıyorum.

Upvote 0

Geri