Obd ile ilgili sorularım

https://www.trendyol.com/elm-327/el...lu-p-36312101?boutiqueId=61&merchantId=194533 bunu alıcağım obd car scanner pro kullnamyaı düşnüüyorum gizli özellilik aöabilirmiyim ve araba raıza kodlraını bakabiliyormuyum golf 6 gözükmüyor uygulama çinden pq35 mi sececeiğim bide arabada bozacak bi durum orataya çıkarırmı
Bu cihaz birçok işinizi rahatça görür.

-arıza kodlarına bakabilirsiniz
-bakım sıfırlama yapabilirsiniz
-Bazı gizli özellikleri açabilirsiniz ( aracı kitlerken korna ile uyarı, konfor sinyal sayısı, selektörde sis yanması gibi birçok özellik)

Yalnız bunların fiyatları ne olmuş böyle ?????

500 liraya aldığımız cihazın 4 katı kadar fiyata çıkmasının tek bir mantıklı açıklaması yok.

Bu cihaz birçok işinizi rahatça görür.

-arıza kodlarına bakabilirsiniz
-bakım sıfırlama yapabilirsiniz
-Bazı gizli özellikleri açabilirsiniz ( aracı kitlerken korna ile uyarı, konfor sinyal sayısı, selektörde sis yanması gibi birçok özellik)

Yalnız bunların fiyatları ne olmuş böyle ?????

500 liraya aldığımız cihazın 4 katı kadar fiyata çıkmasının tek bir mantıklı açıklaması yok.
Aklımda camların ve aynaların kapatma gibi bi özellik var car scanner içrisinde golf 6 seçmek gerekiyor ama ne seçeceğim onu hala bilmiyorum bi bilginiz var mi bide arabada arıza oluşturmaz dimi

Aklımda camların ve aynaların kapatma gibi bi özellik var car scanner içrisinde golf 6 seçmek gerekiyor ama ne seçeceğim onu hala bilmiyorum bi bilginiz var mi bide arabada arıza oluşturmaz dimi
Fiyatı pahalı gerçekden başka yerlerde daha uygunu çok var klondur diye düşündüö bu da pahalıdır diye orjinaldir diye dişündüm :d başka bildiğiniz bi site varmı orjinal olan

Aynı platformdaki diğer araçlar varsa onları da seçip yapabilirsiniz.

Dediğim gibi belli şeyler var onları yaparsanız arıza oluşmaz.

Bu alacağınız cihaz zaten klon bir cihaz ondan dolayı her şeyi açamazsınız. Bazı şeylerde “kalitesiz Elm” uyarısı alacaksınız.

Geri