- İsim
- Ahmet
- Araç
- Golf 8 1.0 e-tsi
Tek egzoz, çift egzoz, 4 egzoz vergisi farklı olsun 
Geçen polo grubumda gördüm, 165 binde aldığı aracını 1 senede 250 bin km ye getirmiş. Günlük ortalaması 230 km. Araçtan inmeyen kişiler var.bence yaptığı km ye göre de vergilendirme olmalı geçen bir arkadaş 2022 model araç aldi 140 binde 4 yilda hiç mi inmediniz arabadan daha kötüleri de vardır tabiiki
Adam çok bindiği için zaten 100 150 k araçtan değer düşmüştür. Bir de vergi verirse ohhh her yeri kâr olurbence yaptığı km ye göre de vergilendirme olmalı geçen bir arkadaş 2022 model araç aldi 140 binde 4 yilda hiç mi inmediniz arabadan daha kötüleri de vardır tabiiki
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Ne iş yapıyordunuz acaba ?@Backup @La1end
23 haziranda 120 bindeki Mercedes e200d aracımın bakımını yaptırdım. 1 ay olmak üzere şu an aracım 133 bin km de. Bugün İstanbul’dan geldi araç, yarın akşam yine günübirlik olmak üzere İstanbul’a git gel yapacağım Allah nasip ederse. Önümüzdeki hafta içi de bakımını halledeceğim.
Aracı iş için kullandığımız için bu tarz kmler yapmak zorundayız. Sürekli uzun yoldayız maalesef.
Aracı 2025 haziranda 40 bin km’de aldım Servisteki danışanım benim aracıma Mercedes Travego benzetmesi yapıyor sürekli.![]()
Amin BilmukabilMaşallah Allah kaza bela vermesin. Ne iş yapıyordunuz acaba ?
Geçen sene haziranda 2020 Opel insignia 1.5d ultimate aracımı 1100 e sattım. Aracım 250 bin km’deydi.Adam çok bindiği için zaten 100 150 k araçtan değer düşmüştür. Bir de vergi verirse ohhh her yeri kâr olur![]()