Doill Motor yagi!Motor yaglarina tonla para vermek???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fanajal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fanajal

Katılımcı Üye

İsim
Musti
Arkadaslar bugun avmde dolasirken motor yaglarina baktim.0 20 ,5 30 csrlt marka yaglarin ortalama fiyatlari 4000 5 bin araliginda olmus.Eve geldim dedim bu isin bi hesapli formulu olmali arastirirken daha oncede karsima cikan Doill markasi cikti.Tabi Speedol vs.denk geldi ama fiyatlari yazmiyor.Doile gelirsek ismi komik ama 0 20 yag 4 lt 508 509 sartnamesini karsilayan yagi 2 bin tl.bir tik altinda duz 2 bin diyelim.Fazla para vermemek lazim butcesini düşünen arkadaşlar icin mantikli olabilir.Firma baya koklu gecmisi var…Devir ekonomi devri saygilar.

Son düzenleme:

hocam senin araç şahin galiba. senin araca egeden zeytin yağı koymanı öneririm 😁

Bindiğimiz araçlar ortalama 1.5milyon değerinde (1milyona da golf var 2.5 milyona da)

Her 10 bin kmde bir 2 bin tl den kaçmak yakışmaz.

hocam senin araç şahin galiba. senin araca egeden zeytin yağı koymanı öneririm 😁
Sevgili Hocam ben aracima bu zmana kadar en kaliteli yaglarin en yeni uretilmis olanlarini koydurdurdum.Ama ekonomik acidan bu markalarda gundeme gelmeli diye dusundugum icin siz saygideger arkadaşlar ile paylaşmak istedim.

Sevgili Hocam ben aracima bu zmana kadar en kaliteli yaglarin en yeni uretilmis olanlarini koydurdurdum.Ama ekonomik acidan bu markalarda gundeme gelmeli diye dusundugum icin siz saygideger arkadaşlar ile paylaşmak istedim.
ravenol konusundaki garip yorumunuzdan sonra bu konuyu açmanız çok aşikar olmuş. noldu hocam reklam mı aldınız? bir de plaka verin de not alalım :)

ravenol konusundaki garip yorumunuzdan sonra bu konuyu açmanız çok aşikar olmuş. noldu hocam reklam mı aldınız? bir de plaka verin de not alalım :)
Bir nevi evet.Reklam almadim oyle bir durum kesinlikle soz konusu dahi olamaz.Ust ve pahali markalar gundemdeyken neden yerli uretim adi sani duyulmamis markalari incelemiyoruz degerlendirmiyoruz?Dusuncem bu aslinda.Belkide bilindik markalar bunlarin uretim tesislerinde üretimini yaptiriyor???

Daha ucuza gidip total Quartz,Shell Helix yağını almak daha yerinde olur macera aramaya gerek yok bence.

Yerli üretim olsun diye derseniz elimizde Gemlik’te üretilen Castrol yağlarımız var o yeter bize.

Siz nereden fiyatlara baktınız bilmiyorum ama 3 ay önce Castrol edge ll 5-30 5 LİTRE yi 2800 TL ye aldım.

Castrol ve Shell yeteri kadar ucuz ve güvenli limanlardır.

Bir yağın (şartnameyi karşılaması) ayrı birşey (ki bunu Afrika’daki bir markada yazabilir),

Bir de yağın şartname için üreticinin belirlediği ve talep ettiği zorlu testlerinden geçip (üretici onayı) alması yani “üretici onay şartnamesi” alması - almaya hak kazanması farklı birşey

Ayrıca bir kez aldım artık tamam ile de olmuyor, bunu sürekli olarak her 2-3 yılda bir tekrardan o zorlu testlere girip yeniden (üretici onayı) alacak kadar yüksek kalitede üretim sürdürebilirliği sağlayabiliyor musun.

Ve bunu bağımsız kuruluşların testlerinde de kanıtlaması gerekir,

Yağın (şartnameyi karşılaması) bu ne demek..?
Ben test ettim karşılıyor, iyi güzel sen test ettin de bunu resmiyete dökebiliyor musun? Ürettiğin ürün bağımsız kuruluşların testlerine girdi mi ve testleri geçebildi mi?

Neden çünkü bağımsız kuruluşlar yağın senin göndermeni dikkate almaz kendisi istediği an istediği dükkandan aldığı (yani senin kuruluşa gönderdiğin yağı önemsemez) kendisi istediği yerden aldığı yağı alır, ürününü bu testlere sokup güvenilirliğini sağlayabiliyor musun?

Bahsedilen markanın ve yağının ürerici onayı yoktur.

Ben test ettim oldu.? Ben yaptım ile olmuyor işte bu işler..

Geri