Blackjack6206
Üye
Arkadaşlar merhaba. Golf 1.5 tsi manuel 7600 km aracımda videoda paylaştığım gibi debriyajdan tık sesi geliyor. Daha önce yoktu diye hatırlıyorum. Bilgisi olanlar bilgi verirse cok sevinirim.
Ben start stop switch i diye düşünüyorum normal çalışma mekanik sesi arızalı veya sorunlu bişey düşünmüyorum
Tesekkurler onur hocam bu ara bir servise uğraycam bakim için orayada sorar sana bilgi veririm.Ben start stop switch i diye düşünüyorum normal çalışma mekanik sesi arızalı veya sorunlu bişey düşünmüyorum
Servis şuan temmuz başında aldığım bakım fiyatına göre inanılmaz şekilde artış yapmış ben 20k fiyat almıştım bakım için %20 daha eklenecek bence şuanTesekkurler onur hocam bu ara bir servise uğraycam bakim için orayada sorar sana bilgi veririm.
Basit bişeydir yay ile ilgili çıkıcakTesekkurler onur hocam bu ara bir servise uğraycam bakim için orayada sorar sana bilgi veririm.
Bende yok diye hatirliyorum o yuzden bir sorayım dedim hocamBenim araç 35 binde ve böyle bir ses yok
Aynen hocam servis fiyatları cok yükselmiş allah yardımcımız olsun.Servis şuan temmuz başında aldığım bakım fiyatına göre inanılmaz şekilde artış yapmış ben 20k fiyat almıştım bakım için %20 daha eklenecek bence şuan
Sanırım 2. Bakım için 24-25 arasıdır şuan gidilse
Aşağıda zaten sebepleri var resimlerde