mitatsolmaz
Üye
Araba da ne olduğunu tam anlayamadığım bu ses nedir başına gelen varmı ben acaba kasnaktanmıdır diye düşündüm ama bilmiyorum da
Ben hortumda bir yırtık bulamadım bir arkadaş kasnaktan gibi birşey söyledi olabilir gibide geldiHocam selamlar, gelen lokturtu yada bir vurma sesi gibi gelen ses kaynağı N80 hortum 05E133366DL parça numarası revizyon edilen bir parça valfin dibinden çatlama sonucu oluyor bu durum servisten değişimi yapılabilir 2 sene de garanti veriyorlar yeni parçaya 12 küsürdü fiyatı yaş indirimi yapılır diye düşünüyorum
Yırtık olmasa da çıkabilir mi bu ses yaniKasnaktan olduğunu düşünmüyorum hocam youtube dan bu parçayla ilgili videoları izleyip kendi videonuzdaki sesi karşılaştırın, sıfır revizyonlu parçanın da (05E133366DL) çalışma şeklinden ötürü de buna yakın ses çıkıyor![]()
Hocam size şöyle diyim çalışma prensibi gereği zaten 05E133366DL parçanın valfinden bu ses geliyor siz de çatlak veya yırtıkta olmayabilir, bende çatladı ve direk değiştim, içim rahat etsin diyorsanız 1 saatte yeni revziyonlu parça ile değişiyorlar, lakin yeni parçanın sesi buna yakın belkide aynıdır videodan net birşey demek zorYırtık olmasa da çıkabilir mi bu ses yani
Ama şöyle bir sorun var araba tekler gibi oluyor sert bir tekleme değil ama sarsıntılı çalışıyor ufaktan klima kullanıp kapatınca daha yüksek ses geliyor. Bu video ya bakarmısınızHocam size şöyle diyim çalışma prensibi gereği zaten 05E133366DL parçanın valfinden bu ses geliyor siz de çatlak veya yırtıkta olmayabilir, bende çatladı ve direk değiştim, içim rahat etsin diyorsanız 1 saatte yeni revziyonlu parça ile değişiyorlar, lakin yeni parçanın sesi buna yakın belkide aynıdır videodan net birşey demek zor