1.4 Tsi Ateşleme Bobin Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Natrelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Natrelia

Üye
İsim
ertan
Araç
2017 golf 7.5 comfortline 1.4 tsi 125 hp dsg
Merhaba 1.4 tsi czca 125 hp golf için hangi bobini tavsiye edersiniz ?

Serviste bobin adet fiyatı 4000 tl

hg bobin tane autopartia da 2430 tl

apr bobin seti 15 bin tl

ngk 1700 tl

ileride stage 1 düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz ?

Merhaba aynı motor kodu araçtan bende satın aldım ve komple kendim set satın alıp değiştirdim benim tavsiyem aracınızda yazılım varsa hg veya racingline işinizi görecektir eğer setup üst seviyeyse apr bobin alabilirsiniz.

Stage 1 ise aracınız servisteki orjinalleri takın geçin hocam. İnanın bana farkını hissetmezsiniz bile.

Merhaba 1.4 tsi czca 125 hp golf için hangi bobini tavsiye edersiniz ?

Serviste bobin adet fiyatı 4000 tl

hg bobin tane autopartia da 2430 tl

apr bobin seti 15 bin tl

ngk 1700 tl

ileride stage 1 düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz ?
Aynı motorlu araç bendede var,ben HG taktım,araçta stage1 yazılım var,araca faydası varmıdır bilmiyorum ama zararı olmadığı kesin,hem servis malından neredeyse yarı yarıya ucuz,ayrıca kaputu açınca havası yeter😀👍

Mantıklı değilki,neden 2400'e HG takmak varken neredeyse iki katına orjinal takayım?
Paşa gönlünüz bilir hocam. Orjinal parça 2 yıl garantilidir. Ateşleme sisteminin en önemli parçası sonuçta tabii siz gidin after market parça takın stage 1 arabaya. is20 araçlara bile oem bobin takıyoruz stage 1 in neyine hg, apr vs.

Paşa gönlünüz bilir hocam. Orjinal parça 2 yıl garantilidir. Ateşleme sisteminin en önemli parçası sonuçta tabii siz gidin after market parça takın stage 1 arabaya. is20 araçlara bile oem bobin takıyoruz stage 1 in neyine hg, apr vs.
Fiyat farkından dolayı hocam yarı parasına aynı performansı veriyorsa neden olmasın, hg bobine 2 yıl garanti veriyorlar

Teşekkürler cevaplarınız için hg bobin takacağım

Aynı motorlu araç bendede var,ben HG taktım,araçta stage1 yazılım var,araca faydası varmıdır bilmiyorum ama zararı olmadığı kesin,hem servis malından neredeyse yarı yarıya ucuz,ayrıca kaputu açınca havası yeter😀👍
Hocam siz nerden aldınız acaba

Hocam siz nerden aldınız acaba
Merhaba,ben Autopartia'dan aldım,ama oradan alırken dikkat etmeniz bir husus var,125pc czca motora uygun olan bobin sadece 1.0'a uygun olarak gösterilmiş,diğer 1.4'ler üçinde ayrı bir ürün var sitede,ve bilmeyen onu olırsa o bizim araçlara uyumlu değil!Ben uyımlu ürünü bizzat kendi sitesinden öğrendim yani HGGSZS3 ,bu ürün Autopartia'da sadece 1.0 uyımlu gözüküyor.Satış temsilciside şaşırmıştı,düzeltirler sandım hala düzeltilmemiş,kontrol ettim.Autopartia'nın avantajı 5 taksit yapması,yoksa direkt HG'dende alabilirsiniz.
Tekrar yazıyorum aracınıza uyumlu model HGHSZS3

Merhaba,ben Autopartia'dan aldım,ama oradan alırken dikkat etmeniz bir husus var,125pc czca motora uygun olan bobin sadece 1.0'a uygun olarak gösterilmiş,diğer 1.4'ler üçinde ayrı bir ürün var sitede,ve bilmeyen onu olırsa o bizim araçlara uyumlu değil!Ben uyımlu ürünü bizzat kendi sitesinden öğrendim yani HGGSZS3 ,bu ürün Autopartia'da sadece 1.0 uyımlu gözüküyor.Satış temsilciside şaşırmıştı,düzeltirler sandım hala düzeltilmemiş,kontrol ettim.Autopartia'nın avantajı 5 taksit yapması,yoksa direkt HG'dende alabilirsiniz.
Tekrar yazıyorum aracınıza uyumlu model HGHSZS3
öğrenmek istediğim de buydu aslında hocam çok teşekkür ederim

Geri