Golf 2013 Highline'a RCD 330?

Izmitli06

Yeni Üye
İsim
yusuf
Araç
2013 Golf 1.4 TSİ
Merhaba,

2013 model highline bir golfüm var. RCD330 ile tanıştım bu forumda. Gördüğüm kadarıyla uyumlu olduğu araçlar midline plus ve comfortline. Ama gerçek durumu sizlere sormak istedim. RCD330 aracıma takılır mı? anladığım kadarıyla tek başına çalışan bir cihaz, e bu durumda MIB1 modül işlevsiz mi kalıyor? Bu durumda gördüğüm MIB 1'lere CarPlay ekleyen bir modül varmış ya ondan ya da MIB2 alacağım sanırım. Doğru muyum?

Sizin öneriniz hangisi olur? Forumda gezerken MIB1'li araca RCD330 takmakla hata etmişsiniz gibi yorumlar gördüm. Bu düşüncenin sebebi nedir?

Desteğinizi bekliyorum, kolaylıklar.

Merhaba

Rcd ve mib cihaz saticisiyim 5-6 yildir

Benimde 7 sene once golf 7 comfort aracim vardi 1 sene kullandim rcd 330 mib2 ler o zaman da pahaliydi ( 3.850 tl almistim full seti ) 8” cam ekran unite kablo seti ile rcd den gecis yapmistim

Butce varsa tabiki de mib2 önerilir ama herkesin alim gücü maalesef ayni degil zar zor gecim derdi yasarken carplayli kasmayan donmayan bir medya sahip olmak isteyenler yillar gecsede rcd330 satislari heryerde devam ediyor

Rcd330 negadif yönleri radyo ses kalitesi düşük Bluetooth ve CarPlay de pek uzmez arac durum ekraninda mesela amoul patladi uyari vermez arac kadraninda uyari verir

Benden cihaz almak isteyenlere her zaman söylüyorum eli yatkinsa sok tak bak istediğin kadar dene almak da zorunda degilsin diyorum

Butce dusukse rcd 330 fiyat performans cihazi olarak yillarca satan bir cihaz

Highline araci olanlara önerimiz tabiki de mib2 olarak gecis yapmalari cunku aracta kablo seti alt yapisi hazir maaliyeti daha dusuk oluyor hic unitesi olmayan kisilere gore

Her highline aracta sadece unite degisimi ile carplay olmaz ekran degisimi de gerekebilir unite kodunuz 5G ile basliyorsa ekraniniz 5.8” demektir ekran degisimide sart 6.5” ekran ucuz degismek gerekirse de 3.000 tl civari mevcut çerçeveye uyar degismesine gerek yok

Yerinizde olsam highline araci olana geri gorus kamerasi destegi olmasin derseniz 12.000 tl carplayli android auto destekli unite alip devam edilebilir geri gorus destekli de olsun derseniz 6.000 tl ilave olur

Telefon modeliniz iPhone ise usb port da degisimi sart 2.000 tl

Android tel ise degismenize gerek yok mevcut usb ile android auto kullanabilirsiniz

Yukaridaki sartlara gore degisien bir maaliyetinz olur

Yani 12.000 tl ye sadece android telefonunuz varsa ekraniniz destekliyorsa bu maaliyetle geri gorus desteksiz cihazla rcd 330 dan daha uyguna cozum saglamis olursunuz

Bir cok kullanıcın bilmediği guzel bir cozumde var ekraniniz 6.5” ise 20.000 tl ye mib3 alip kablosuz CarPlay kablosuz android auto gecer usb degismesine gerek yok kamera destegi de bulunur mib3 de

Rcd330 takarsaniz torpidodaki mib1 unite aynen islevsiz kalir

Aklıma gelenler bunlar simdilik

Son düzenleme:
Merhaba

Rcd ve mib cihaz saticisiyim 5-6 yildir

Benimde 7 sene once golf 7 comfort aracim vardi 1 sene kullandim rcd 330 mib2 ler o zaman da pahaliydi ( 3.850 tl almistim full seti ) 8” cam ekran unite kablo seti ile rcd den gecis yapmistim

Butce varsa tabiki de mib2 önerilir ama herkesin alim gücü maalesef ayni degil zar zor gecim derdi yasarken carplayli kasmayan donmayan bir medya sahip olmak isteyenler yillar gecsede rcd330 satislari heryerde devam ediyor

Rcd330 negadif yönleri radyo ses kalitesi düşük Bluetooth ve CarPlay de pek uzmez arac durum ekraninda mesela amoul patladi uyari vermez arac kadraninda uyari verir

Benden cihaz almak isteyenlere her zaman söylüyorum eli yatkinsa sok tak bak istediğin kadar dene almak da zorunda degilsin diyorum

Butce dusukse rcd 330 fiyat performans cihazi olarak yillarca satan bir cihaz

Highline araci olanlara önerimiz tabiki de mib2 olarak gecis yapmalari cunku aracta kablo seti alt yapisi hazir maaliyeti daha dusuk oluyor hic unitesi olmayan kisilere gore

Her highline aracta sadece unite degisimi ile carplay olmaz ekran degisimi de gerekebilir unite kodunuz 5G ile basliyorsa ekraniniz 5.8” demektir ekran degisimide sart 6.5” ekran ucuz degismek gerekirse de 3.000 tl civari mevcut çerçeveye uyar degismesine gerek yok

Yerinizde olsam highline araci olana geri gorus kamerasi destegi olmasin derseniz 12.000 tl carplayli android auto destekli unite alip devam edilebilir geri gorus destekli de olsun derseniz 6.000 tl ilave olur

Telefon modeliniz iPhone ise usb port da degisimi sart 2.000 tl

Android tel ise degismenize gerek yok mevcut usb ile android auto kullanabilirsiniz

Yukaridaki sartlara gore degisien bir maaliyetinz olur

Yani 12.000 tl ye sadece android telefonunuz varsa ekraniniz destekliyorsa bu maaliyetle geri gorus desteksiz cihazla rcd 330 dan daha uyguna cozum saglamis olursunuz

Bir cok kullanıcın bilmediği guzel bir cozumde var ekraniniz 6.5” ise 20.000 tl ye mib3 alip kablosuz CarPlay kablosuz android auto gecer usb degismesine gerek yok kamera destegi de bulunur mib3 de

Rcd330 takarsaniz torpidodaki mib1 unite aynen islevsiz kalir

Aklıma gelenler bunlar simdilik
Merhaba bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim öncelikle 2016 model higline aracım var ve ekrandaki kodun sonu A harfi ile bitiyor bundan kaynaklı Kodlama ile Carplay açılamadığını yazılımcım söyledi. bunun için sizlerinde bana net bilgi sağlayabilmesi açısından hangi bilgilere ihtiyacınız var bunu sormak isterim ardından isteklerim; telefonum iphone kablosuz önceliğim veya kablolu carplay ve logodan geri görüş kamerası taktırmayı düşünüyorum bunu desteklemesi ilginize şimdiden teşekkür ederim

@cagritiyek

Rica ederim

Yukarıda detaylı bilgi verdim hocam

0 532 012 03 23

Mib3 takip kablosuz olur geri gorus destekler

Geri