Dönüşüm sonrası J led ve Stop problemi

cengizhanseymen

Yeni Üye
İsim
Cengizhan Seymen
Araç
Golf 7 1.6TDİ DSG 2017 COMFORTLİNE
İki hafta önce arabayla ufak bi kaza geçirdim halojen farın teki ve tamponda kırılınca komple 7.5r dönüşüm yaptırdım dönüşüm sonrası

Kısaları açınca j ledler yanmıyor (Sy marka)

Stoplar farlar kapalıyken sadece dışlar yanıyor bagajdakiler yanmıyor

Stoplar çok parlak frene basınca çok bi değişim olmuyor

Birde farları aldığım yer amerikan parkları açmamamı söyledi açınca beyni yanıyormuş bilgisi olan var mı

Araç Golf7 2017 comfortline komple halojen

İki hafta önce arabayla ufak bi kaza geçirdim halojen farın teki ve tamponda kırılınca komple 7.5r dönüşüm yaptırdım dönüşüm sonrası

Kısaları açınca j ledler yanmıyor (Sy marka)

Stoplar farlar kapalıyken sadece dışlar yanıyor bagajdakiler yanmıyor

Stoplar çok parlak frene basınca çok bi değişim olmuyor

Birde farları aldığım yer amerikan parkları açmamamı söyledi açınca beyni yanıyormuş bilgisi olan var mı

Araç Golf7 2017 comfortline komple halojen
Ön farlar için kodlama yapılması gerek düzelir zor değil. Arka stoplar için hat çekilmesi lazım yanlış montaj yapılmış kim yaptıysa..

Vag Com kablom mevcut VCDS üzerinden birkaç gizli özellik açtım ama farları bir türlü kodlayamadım stoplarada bagajın içindeki stoplardan dışındaki stopa kablo çektiler soket soketeymiş tam terside olabilir bilmiyorum ilk başta kayar sinyal sadece dıştaki stoplarda çalışıyordu o işlemden sonra düzeldi

Vag Com kablom mevcut VCDS üzerinden birkaç gizli özellik açtım ama farları bir türlü kodlayamadım stoplarada bagajın içindeki stoplardan dışındaki stopa kablo çektiler soket soketeymiş tam terside olabilir bilmiyorum ilk başta kayar sinyal sadece dıştaki stoplarda çalışıyordu o işlemden sonra düzeldi
  • Gündüz farı açma/kapama
Select>Cent.elect.>SecurityAccess(31347)>

Adaptation>Daytime diye arattır. 116594 kanalı seç active et.

• Gündüz farı parlaklığı

Adaptation>2SL diye arattır.

115915 dimmwert AB2 -100 yap

115934 dimmwert AB3 -100 yap

Arka stoplar için tekrar gidip baktırın.

Biraz geç oldu kusura bakmayın laptop yeni elime ulaştı şöyle bir hata alıyorum 100 yaparken daha düşük değer de denedim olmuyor
“This interface does not support sending CAN messages 256 bytes and over in length.”
Kabloyla alakalı olabilir mi

• Gündüz farı açma/kapama

Adaptation>Daytime diye arattır. 116594 kanalı seç active et.

• Gündüz farı parlaklığı

Adaptation>2SL diye arattır.

115915 dimmwert AB2 -100 yap

115934 dimmwert AB3 -100 yap

Arka stoplar için tekrar gidip baktırın.

Biraz geç oldu kusura bakmayın laptop yeni elime ulaştı şöyle bir hata alıyorum 100 yaparken daha düşük değer de denedim olmuyor
“This interface does not support sending CAN messages 256 bytes and over in length.”
Kablo ya da VCDS ile alakalı olma ihtimali bana yüksek geliyor. Bir parametreyi değiştirdiğiniz için 256 byte veri basma ihtimaliniz yok. Başka kablo ya da VCDS sürümü ile denerseniz belki çözülür

Kabloda sorun yok. Sorun uygulamanın sürümünde. Aynı uygulama ile farklı bir kodlama yapılabiliyormu?

Yapabiliyorum gizli özelliklerin çoğunu açtım plaka lambalarını lede çevirip parlaklığını felanda kıstım

Sorunu ChatGPT yardımıyla çözdüm. İşine yarayacak arkadaşlar için kodlama şu şekilde:

Sol J LED:
Leuchte4TFL LB4
→ Lichtfunktion E 4
→ Standlicht allgemein

Sağ J LED:
Leuchte5TFL RB32
→ Lichtfunktion E 5
→ Standlicht allgemein

Bu şekilde kısa farlar açıldığında J LED’ler de yanıyor.

Geri