Dönüşüm sonrası J led ve Stop problemi

cengizhanseymen

Yeni Üye
İsim
Cengizhan Seymen
Araç
Golf 7 1.6TDİ DSG 2017 COMFORTLİNE
İki hafta önce arabayla ufak bi kaza geçirdim halojen farın teki ve tamponda kırılınca komple 7.5r dönüşüm yaptırdım dönüşüm sonrası

Kısaları açınca j ledler yanmıyor (Sy marka)

Stoplar farlar kapalıyken sadece dışlar yanıyor bagajdakiler yanmıyor

Stoplar çok parlak frene basınca çok bi değişim olmuyor

Birde farları aldığım yer amerikan parkları açmamamı söyledi açınca beyni yanıyormuş bilgisi olan var mı

Araç Golf7 2017 comfortline komple halojen

İki hafta önce arabayla ufak bi kaza geçirdim halojen farın teki ve tamponda kırılınca komple 7.5r dönüşüm yaptırdım dönüşüm sonrası

Kısaları açınca j ledler yanmıyor (Sy marka)

Stoplar farlar kapalıyken sadece dışlar yanıyor bagajdakiler yanmıyor

Stoplar çok parlak frene basınca çok bi değişim olmuyor

Birde farları aldığım yer amerikan parkları açmamamı söyledi açınca beyni yanıyormuş bilgisi olan var mı

Araç Golf7 2017 comfortline komple halojen
Ön farlar için kodlama yapılması gerek düzelir zor değil. Arka stoplar için hat çekilmesi lazım yanlış montaj yapılmış kim yaptıysa..

Vag Com kablom mevcut VCDS üzerinden birkaç gizli özellik açtım ama farları bir türlü kodlayamadım stoplarada bagajın içindeki stoplardan dışındaki stopa kablo çektiler soket soketeymiş tam terside olabilir bilmiyorum ilk başta kayar sinyal sadece dıştaki stoplarda çalışıyordu o işlemden sonra düzeldi

Vag Com kablom mevcut VCDS üzerinden birkaç gizli özellik açtım ama farları bir türlü kodlayamadım stoplarada bagajın içindeki stoplardan dışındaki stopa kablo çektiler soket soketeymiş tam terside olabilir bilmiyorum ilk başta kayar sinyal sadece dıştaki stoplarda çalışıyordu o işlemden sonra düzeldi
  • Gündüz farı açma/kapama
Select>Cent.elect.>SecurityAccess(31347)>

Adaptation>Daytime diye arattır. 116594 kanalı seç active et.

• Gündüz farı parlaklığı
Select>Cent.elect.>SecurityAccess(31347)>

Adaptation>2SL diye arattır.

115915 dimmwert AB2 -100 yap

115934 dimmwert AB3 -100 yap

Arka stoplar için tekrar gidip baktırın.

Geri