Gaz kesince gelen ses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan furkannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

furkannn

Uzaklaştırıldı
İsim
Furkan
Araç
Golf
Araç golf 7 1.2. Gaz kesince metal sürtme sesi gibi ses geliyor. Araç durduğu yerde gaza basıp bırakıncada aynı sesi alıyorum. Rölantide çalısırken herhangi bir ses yok. Bir kaç ustaya gittim hepsi farklı sebep söyledi. Özellikle duvar kenarlarından falan gecerken sesi daha yoğun alıyorum.

Turbo westgate klape sesidir ses yapması normal. Klapede boşluk yoksa tamir falan hiç girişme. Ben turbomu hibritlebirken yaptırmıştım 2 gün sonra yine aynı ses başladı. Araba boştaykende ses geliyosa bi kalibrasyon yaptır

Turbo westgate klape sesidir ses yapması normal. Klapede boşluk yoksa tamir falan hiç girişme. Ben turbomu hibritlebirken yaptırmıştım 2 gün sonra yine aynı ses başladı. Araba boştaykende ses geliyosa bi kalibrasyon

Vites boştaykende aynı sorun var. Kalibrasyon dediğiniz nedir ?

1.0 tside de aynı ses var. Rölantide dikkat ettim, gaz verince kesiyor, boşta ses yapıyor. Turbo westgate ile alakalı olmalı. 3 ay önce araç bakıma girdi. Su fiskiyesi arızalı, araçta aksesuar var ıvır zıvır yazan adamlar bu konuyla alakalı dönüt vermedi yani sesin normal olduğuna işaret :D

Hiçbir şey yok normal bir sestir.

Düşük hacimli 1.0 ve 1.2 tsi motorların turbosu diğer araçlara göre nispeten daha narin olduğu için biraz daha dikkatli kullanmak çok önemlidir.

Tabii ne bir ses ne de bir video kaydı atmışsınız ben sadece kronik olan ses sorunu olduğunu varsayarak söylüyorum.

Geri