LordKing3146
Üye
- İsim
- Ahmet
- Araç
- Polo mk6/aw1
Selamün aleyküm değerli büyüklerim kardeşlerim 1.0 tsi polo kullananlar bakabilirlermi 1 senedir bu arabayı kullanıyorum şöyle bir sıkıntım var hala çözemedim harcadığım paranın haddi hesabı yok artık sinirden delirmek üzereyim araçta dip gaz rampa çıkarken hararet 90 dan bir anda 114 e fırlıyor yağ sıcaklığı 117-118derece sonra ayağımı dip gazdan çekince 3-4 saniyede 90 a geri düşüyor benzer testi rampa aşağı bu sefer dip gaz değil yedire yedire ineyim ama klima (AC) tuşu açık şekilde çıkayım yine hararet 110-114 derecelere fırlıyor ama normal kullanımda dur kalk trafikte herhangi bir sıkıntı yok işin ilginç tarafı kalorifer 1 kademe açık en sıcak derecede hararet hiç yerinden oynamıyor radyatörde sorun var dediler radyatörü değiştirdim sorun gene aynı yetkili servise götürdüm arabanda yazılım var dediler yazılımı orijinale çevirdiler arabada gene aynı sorun var sorun yazılımından değilmiş yani şimdi benim şüphelendiğim 2 şey var 1. termostat 2. Termostat gövdesinde bulunan valfler 3. Hararet müşürü 4 devirdaim arabada herhangi bir antifriz eksiltme yok contadan da şüphelendim conta Kaçak testi yaptırdım ondan da temiz çıktı çok şükür fakat bu sıkıntının sorunu nedir bilen ustalarımız var mıdır ya da kullanıcılarımız inanın canımı çok sıkmaya başladı aracı geçen sene 67 binde aldım şuan 75 binde 67.000'de de aynı sorun vardı 75.000 de de var