Hangi Continental lastik?

Nexenden pc7 ye geçtim aracım golf 8 16 inç jantlar bir sonraki turda sanırım kesinlikle nexen alırım garip bir şekilde nexen daha sessiz ve konforlu hissettiriyordu pc7 de herşeyi hissediyoruz yoldaki

İnternet yorumlarında kronik yalpalama sorunu olduğunu okudum, cesaret edemedim.
Hocam ben iki aracımda da kullaniyorum
Sahsen ben çok memunum
Bende ses takıntısı var hocam bütün üst sekment lastikleri denedim
Bu lastikten aldigim verimi hiç birinde bulamadim 2 yıldır da iki aracımda kullaniyorum

Nexenden pc7 ye geçtim aracım golf 8 16 inç jantlar bir sonraki turda sanırım kesinlikle nexen alırım garip bir şekilde nexen daha sessiz ve konforlu hissettiriyordu pc7 de herşeyi hissediyoruz yoldaki
Ama tutuş konusunda aşırı vasat

Arkadaşlar ben de f20 için 16 inç flat lastik almayı düşünüyorum üzerindeki lastikler 2018 yılı çıkışlı km 50.000 de artık değişmesi şart herhalde :) Arabanın süspansiyonları sert o yüzden biraz konforlu olursa iyi olur ama flat da konfor oluyor mu bilmiyorum normal taksam nasıl olur araba yolda gezinir mi bilemedim tavsiyesi olan olursa sevinirim

Arkadaşlar ben de f20 için 16 inç flat lastik almayı düşünüyorum üzerindeki lastikler 2018 yılı çıkışlı km 50.000 de artık değişmesi şart herhalde :) Arabanın süspansiyonları sert o yüzden biraz konforlu olursa iyi olur ama flat da konfor oluyor mu bilmiyorum normal taksam nasıl olur araba yolda gezinir mi bilemedim tavsiyesi olan olursa sevinirim
Flat dediğiniz lastik Run Flat mi ?

Eğer o ise konfor beklentiniz olmasın.

En dürüst lastikçiye gidin 'Ben run flat lastik taktırmak istiyorum, önerir misiniz ? ' diye sorun size hayatta önermez :)

Lastik konfor arıyorsanız başka markalar önerebilirim.

Kısa bir özet;
Conti Premium Contact 5 uzun süreli aile aracında kullanıldı, ömrü boyunca hiç üzmedi, ancak o zamanlar bu lastiğin segmenti şimdikinden farklıydı,

Conti Premium Contact 6 çıktığında bu lastik; Premium Contact 5 ile meşhur Sport Contact 5 ‘in harmanlanmasıyla ortaya çıkan bir segment yaratıldı, Artık yok tutuş - frenleme gibi özelliklere ağırlık vereni bir lastik ortaya çıktı,

Yani Premium Contact 6 ile beraber (Premium Contact serisi) sportif sürüş özellikleri ön planda olan bir seri oldu, Premium Contact 7 ile bu özellikler devam ettirildi,

Halen Ptemium Contact 6 ile devam ediyorum çünkü araç az km yaptığı için halen lastikler çok yeni, yol tutuş, ıslak-kuru frenlemede sınıfının en iyilerinden, kimilerine göre sesli lastik ama benim araç dizel yani ses duymuyorum,

Sport Contact serisi ise Sport Contact 6 ile beraber artık UUHP (ultra ultra high performans) lastik olmaya odaklanıldı, 18” ‘den daha düşük ebattlarda üretilmemeye başlandı,

Eskiden Sport Contact serisinde Sport Contact 5 ve Sport Contact 5P ayrımı vardı, bu ayrım ortadan kalktı,

SC5 ve PC5 hamanlanmasıyla Premium Contact 6

SC5 P ise Sport Contact 6 ‘ya evrildi.

Geri