ALINIK Golf 6 Otomatik Yağmur Far Sensör Seti

frkncglr

Yeni Üye
İsim
Furkan Çağlar
Araç
Golf 6
Merhaba Golf 6 aracım için otomatik far yağmur sensör tesisatı ve kararan iç dikiz aynası arıyorum. Görseldeki gibi bir set lazım. Bulabileceğim bir yer varmı?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    88.8 KB · Görüntüleme: 4

Hocam golf 6 için orijinal yağmur far sensörü olarak 1k0955559ah uyumlu diye biliyorum sizdeki sensörun kodu nedir. Benim aracımda yağmur far sensörü yok retrofit yapacağım daha önce hizsabitleme ve bir kaça aydınlatma yaptım vcds ile. Golf 6 için Golf 7 sensör seti uygulaması görmedim hiç internette sizdeki tesisat ve parçalar birebir uyumlu mu ben bilmiyorum uyumlu ise almak isterim. @beraterdem33

Son düzenleme:
Hocam golf 6 için orijinal yağmur far sensörü olarak 1k0955559ah uyumlu diye biliyorum sizdeki sensörun kodu nedir. Benim aracımda yağmur far sensörü yok retrofit yapacağım daha önce hizsabitleme ve bir kaça aydınlatma yaptım vcds ile. Golf 6 için Golf 7 sensör seti uygulaması görmedim hiç internette sizdeki tesisat ve parçalar birebir uyumlu mu ben bilmiyorum uyumlu ise almak isterim. @beraterdem33
hocam bugün biraz araştırdım yanlış biliyormuşum. Maalesef golf7’nin sensörü golf6 ile uyumlu değilmiş

Geri