ALINIK Fiorino Combi 1.3 Multijet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Merhaba arkadaşlar binek ticari farketmez diyordum lakin başlıkta da belirttiğim gibi az yakan dizel ticari bir araç alacağım, şuan aklımda bu araç var bir kaç boya olabilir değişen belki bir adet max 175bin km 2010-11-12-13 gibi…

Satan eş dost var ise yada alabileceğim galeri tarzı kurumsal firmada olabilir bu başlıkta paylaşırsanız memnun olurum…

Hayır ola inşallah hocam.

Fiorino seçmenizde özel bir sebep var mı? Fiyat aralığınız nedir?

Nacizane tavsiyem benzer fiyat bandında 2013-2014 falan bir doblo olacaktır. Hem daha geniş iç mekan, keyifli sürüş tarzı, üstün performanslı bağımsız arka süspansiyon vs.

Hayır ola inşallah hocam.

Fiorino seçmenizde özel bir sebep var mı? Fiyat aralığınız nedir?

Nacizane tavsiyem benzer fiyat bandında 2013-2014 falan bir doblo olacaktır. Hem daha geniş iç mekan, keyifli sürüş tarzı, üstün performanslı bağımsız arka süspansiyon vs.

Hayırlı olur inşallah…
Memlekete götüreceğim, araç bir süre orada kalacak, kullanacaklar ben döneceğim kasım gibi alıp geri getireceğim, sonra bizim delikanlı işe gidip gelecek belli bir süre…
Öyle fazla bütçeli araç düşünmüyorum kredi falan uğraşmam zor bu yaştan:) sonra işte örnek ilanlar 450-500 arası kapatmam gerek…

Hayırlı olur inşallah…
Memlekete götüreceğim, araç bir süre orada kalacak, kullanacaklar ben döneceğim kasım gibi alıp geri getireceğim, sonra bizim delikanlı işe gidip gelecek belli bir süre…
Öyle fazla bütçeli araç düşünmüyorum kredi falan uğraşmam zor bu yaştan:) sonra işte örnek ilanlar 450-500 arası kapatmam gerek…

golf ne durumda hocam

Dacia Dokker gelir mi bu fiyatlara acaba 🤔

Fiorinodan hem daha modelli hem de daha konforlu hem de daha performanslı bir araç. Motor olarak da 1.3 multijetten daha sağlam.

Geri