sdf2 açmadan kadarana güç tork geliyor muMerhaba discover prolu aracıma sadece kadranları kodlayabildim 09central electronic için sfd2 kilidini açmamız lazım token işi yapan varmı cevaplarsanız sevinirim
Caddy 2025 life sfd2 digital cocpit pro+discover pro
sdf2 açmadan kadarana güç tork geliyor mu
17-dashboardda sfd2 kilidi kalktı şuan 09da kalkmasını istiyoruzsdf2 açmadan kadarana güç tork geliyor mu
17. unit icin tokeni nereden aldınız17-dashboardda sfd2 kilidi kalktı şuan 09da kalkmasını istiyoruz
Token falan yok sfd2 kilidini açtım view den kodladım oldu configureden göstergeleri ekledim oldu ama 09 için token lazım anlaşılalacak gibi durmuyor.17. unit icin tokeni nereden aldınız
tokensiz sfd2 açamazsın. obdeleven ile mi işlem yapıyorsun? sfd2 kilidini açmadan view açabilirsin. şanzıman sıcaklığı açabildin mi?Token falan yok sfd2 kilidini açtım view den kodladım oldu configureden göstergeleri ekledim oldu ama 09 için token lazım anlaşılalacak gibi durmuyor.
Kadranla ilgili herşeyi yaptım obd eleven emniyet kemer ses kapatma dahil anlık dağılım gibi herşeyi ekledim hedef bilgileri navigasyon göstergesi 09u nasıl token ile açarız biliyormusuntokensiz sfd2 açamazsın. obdeleven ile mi işlem yapıyorsun? sfd2 kilidini açmadan view açabilirsin. şanzıman sıcaklığı açabildin mi?
obdeleven ile sfd2 maalesef açamazsın. odis gerekiyor. şuan sfd2 tokenleri 150 usd her unit için, yani biraz pahalı. sfd2 siz obdeleven ile tam neleri açabildin paylaşır mısınKadranla ilgili herşeyi yaptım obd eleven emniyet kemer ses kapatma dahil anlık dağılım gibi herşeyi ekledim hedef bilgileri navigasyon göstergesi 09u nasıl token ile açarız biliyormusun
Göstergelerin hepsi 2adet kadran rlogo emniyet kemer ses kapatma kadranın rengini kırmızı yapmıştım sonra ekranla uyumsuz olduğu için geri maviye cevirdim tachometer_colourobdeleven ile sfd2 maalesef açamazsın. odis gerekiyor. şuan sfd2 tokenleri 150 usd her unit için, yani biraz pahalı. sfd2 siz obdeleven ile tam neleri açabildin paylaşır mısın
Yapmadığım seyi niye yaptım diyeyim hocam actım herseyi bunlarda 4tane beyin yazılım sürümü var 2tanesi cins bana düzgünü denkgeldiayrıca şanzıman sıcaklığı sfd istiyordu onu açabildin mi gerçekten
yazılım sürümü ile alakası yok ki. sfd2 var her türlü. obdeleven 2 mi 3 mü kullanıyorsunYapmadığım seyi niye yaptım diyeyim hocam actım herseyi bunlarda 4tane beyin yazılım sürümü var 2tanesi cins bana düzgünü denkgeldi
Nasıl alakası yok hocam benim arkadaşlarımda caddy var ikisininde sürümü ayrı birine cihaz hiç bağlanmıyor diğerine bağlanıyor ama sadece iki adet modül var motor ve şanzıman modulu ikiside 2024 style büyük ekranlı cihazım obd eleven 2yazılım sürümü ile alakası yok ki. sfd2 var her türlü. obdeleven 2 mi 3 mü kullanıyorsun
sizin aracınız 25 mi 24 mü?Nasıl alakası yok hocam benim arkadaşlarımda caddy var ikisininde sürümü ayrı birine cihaz hiç bağlanmıyor diğerine bağlanıyor ama sadece iki adet modül var motor ve şanzıman modulu ikiside 2024 style büyük ekranlı cihazım obd eleven 2