Kaput Boya Atması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FCA06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben aldıktan bir hafta sonra uzun yola çıkmıştım, bir sürü iz oldu kaputta.Aracın boyası maalesef narin biraz.Serviste çok uğraşacaklarını sanmıyorum.Düzgün bir yere yaptırmazsanız da dikkatli bakınca rötuş belli oluyor.Detailing yapan bir kaç popüler yere sordum fark belli olur dediler.Ben de uğraşmak istemedim.

Zamanında araştırdığımda işini düzgün yapan bir tek bu adam vardı.Diğerleri oldu bittiye getiriyor bence.Se

Ben aldıktan bir hafta sonra uzun yola çıkmıştım, bir sürü iz oldu kaputta.Aracın boyası maalesef narin biraz.Serviste çok uğraşacaklarını sanmıyorum.Düzgün bir yere yaptırmazsanız da dikkatli bakınca rötuş belli oluyor.Detailing yapan bir kaç popüler yere sordum fark belli olur dediler.Ben de uğraşmak istemedim.

Zamanında araştırdığımda işini düzgün yapan bir tek bu adam vardı.Diğerleri oldu bittiye getiriyor bence.
Servisten aradılar az önce, yarın getirin ben ilgileneceğim dedi adam bende tamam getireyim dedim. Serviste düzgün yaparlar umarım diye düşünüyorum. Ardından da hızlıca ppf yaptıracağım

50 mikronlu golf 8.5 olduğuna emin misiniz?
benim önceki golf 8 im çift kat boyaydı 200 küsür cıkıyordu. şimdiki sıfır aldığım 8.5 aracıma serviste pdi aşamasındaki boya ölçümünde 120 130 çıktı.
Satarken sorun yaşadınız mı?

servis rötuşları sallapati oluyor onu baştan konuşun
Direkt olarak gidip servis sorumlusu ile görüşeceğim o bizzat kendisi ilgileneceğini söyledi umarım sallapati yapmaz. Servis seçeneğini tercih etme sebebim boyanın en doğrusuna sahiplerdir diye düşünüyorum.

Öyle ya da böyle, isterse 300 mikron olsun

Benim tecrübem, bu arabanın boyası kolay atan bı boya. Benimki beyaz, kaputu çok uzun yola çıkmadan bile bir kaç tas izi vardı, ppf e karşı olmama rağmen gittim yaptırdım bu iş böyle yürümez diye.

Günün sonunda övdüğüm kadar eleştirmeni de bilirim. Kötüye kötü derim. Boyası benim için kötü, hiç bu kadar hızlı boyası kalkan bı araca binmedim doğrusu

Tüm yeni VAG grubu araçlarda boya mikron değeri oldukça düşük. Eskiden 100-110 mikronlu Golf 7 lere sahipken şimdi 60-70 hatta 50 mikronlu Golf 8.5 lar bulunmakta.

Bundan dolayı yoldaki en ufak bir taş parçası sizin kaputun boyasını çok kolay şekilde kaldırabilir. Bu tarz işler için eskiden PPF e karşı olan birisi olsam da bu düşük mikronlu boyalardan sonra tüm araca olmasa bile ön 3 parçaya PPF yaptırmak ŞART.

Çünkü bu araçlar 100-150 bin kmlere geldiğinde kaputunda boya kalmayacak taş izlerinden dolayı.
Örnek varmı ben inanmıyorum buna kusura bakma vw bu anadol falan değil yani 50 mikron eksper raporu varmı

Örnek varmı ben inanmıyorum buna kusura bakma vw bu anadol falan değil yani 50 mikron eksper raporu varmı
Araç sahibi ben olmadığım için eksper raporunu isteyemem öyle hocam. Benim almasına yardımcı olduğum kişinin aracı dış kısmında genel olarak 70-80 mikronlarda boyaya sahipti, araç daha 6001 km de olmasına rağmen ön tampon ve kaputunda gözle göürülür şekilde birkaç tane boya atmaları mevcuttu. Eksper arkadaş boyanın oldukça ince atıldığını ve daha düşük mikronlarda dahi parçaya sahip Golflerin de olduğunu söyledi.

İnanmayacak bir şey yok ortada aslında. Bu işin yalanı veya yanıltıcı durumu olamaz gözümüzle ne gördüysek onu söylüyoruz. Ben de senin gibi düşünüyordum ancak o araç bana da ilk oldu, eksper yapan arkadaş da daha düşük mikrona sahip araçlar olduğunu da bilfiil aktardı. (y)

Araç sahibi ben olmadığım için eksper raporunu isteyemem öyle hocam. Benim almasına yardımcı olduğum kişinin aracı dış kısmında genel olarak 70-80 mikronlarda boyaya sahipti, araç daha 6001 km de olmasına rağmen ön tampon ve kaputunda gözle göürülür şekilde birkaç tane boya atmaları mevcuttu. Eksper arkadaş boyanın oldukça ince atıldığını ve daha düşük mikronlarda dahi parçaya sahip Golflerin de olduğunu söyledi.

İnanmayacak bir şey yok ortada aslında. Bu işin yalanı veya yanıltıcı durumu olamaz gözümüzle ne gördüysek onu söylüyoruz. Ben de senin gibi düşünüyordum ancak o araç bana da ilk oldu, eksper yapan arkadaş da daha düşük mikrona sahip araçlar olduğunu da bilfiil aktardı. (y)
Çok ilginç çok hemde

Geri