denizdascan
Yeni Üye
Arkadaşlar hayırlı forumlar, golf 7.5 aracımda j far mevcut. Bugün muayeneye gideceğim. Yarın da il dışına çıkmam lazım. Muayeneden kalır mı ?
Eğer il dışı işi olmasaydı şansınızı deneyin derdim geçme ihtimaliniz olduğu için.Arkadaşlar hayırlı forumlar, golf 7.5 aracımda j far mevcut. Bugün muayeneye gideceğim. Yarın da il dışına çıkmam lazım. Muayeneden kalır mı ?
Araca fabrikasyon harici müdahale yapılması.neden kalıyorsunuz merak ettim doğrusu yanlış olan nedir
Golf 6 J led far ile 2 kere, Golf 7 U led far ile de 1 kez muayeneye girip geçtim. Hepsinde de beyaz photonlar takılı, far ayarı düzgün ve gizli özellikler kapalı şekildeydiArkadaşlar hayırlı forumlar, golf 7.5 aracımda j far mevcut. Bugün muayeneye gideceğim. Yarın da il dışına çıkmam lazım. Muayeneden kalır mı ?
Araca fabrikasyon harici müdahale yapılması.
Far ayarınız vs bile tutsa muayeneden kalıyorsunuz.
Led plaka lambası hariç aracınıza takacağınız her led ampuller muayeneden kalma sebebidir.
Dediğim gibi 2026 yılı içerisinde geçenler de çok kalanlar da. Teknisyene bağlısınız.led ampul geçmiyor diye kanun çıktıysa bilemem tabii ben o şekil geçiyordum yanlız j fara muayeneden geçmez diyemezler aracin orjinalini onlar bilemez paketine bakip bunda halojen var diyemez