Golf 7 J Farlar Muayeneden Geçer Mi ?

denizdascan

Yeni Üye
İsim
Deniz
Araç
Golf
Arkadaşlar hayırlı forumlar, golf 7.5 aracımda j far mevcut. Bugün muayeneye gideceğim. Yarın da il dışına çıkmam lazım. Muayeneden kalır mı ?

Arkadaşlar hayırlı forumlar, golf 7.5 aracımda j far mevcut. Bugün muayeneye gideceğim. Yarın da il dışına çıkmam lazım. Muayeneden kalır mı ?
Eğer il dışı işi olmasaydı şansınızı deneyin derdim geçme ihtimaliniz olduğu için.

Ancak kalma ihtimaliniz çok daha kuvvetli bundan dolayı far değişimi yapmanız lazım. Risk almış olacaksınız.

Zaten forumda bunun yüzlerce tartışma konusu var dilerseniz oraları okuyup iyice bilgi sahibi olabilirsiniz.

Teknisyenin bilgisine ve iyi niyetine kalmış bir şey burada herkes size ne derse yalan söylemiş olur maalesef.

Şans işi ama kalma ihtimali biraz daha fazla. @Halilo hocamın dediği gibi burada ne desek yanıltıcı olur.

18 martta muayeneye girdim geçemedim, halojen farları takıp tekrar muayeneye girmiştim, ancak öyle geçebildim. Çalışanların insafına kalmış biraz da..

neden kalıyorsunuz merak ettim doğrusu yanlış olan nedir

neden kalıyorsunuz merak ettim doğrusu yanlış olan nedir
Araca fabrikasyon harici müdahale yapılması.

Far ayarınız vs bile tutsa muayeneden kalıyorsunuz.

Led plaka lambası hariç aracınıza takacağınız her led ampuller muayeneden kalma sebebidir.

Golf 6 J led far ile 2 kere, Golf 7 U led far ile de 1 kez muayeneye girip geçtim. Hepsinde de beyaz photonlar takılı, far ayarı düzgün ve gizli özellikler kapalı şekildeydi

Araca fabrikasyon harici müdahale yapılması.

Far ayarınız vs bile tutsa muayeneden kalıyorsunuz.

Led plaka lambası hariç aracınıza takacağınız her led ampuller muayeneden kalma sebebidir.

led ampul geçmiyor diye kanun çıktıysa bilemem tabii ben o şekil geçiyordum yanlız j fara muayeneden geçmez diyemezler aracin orjinalini onlar bilemez paketine bakip bunda halojen var diyemez

led ampul geçmiyor diye kanun çıktıysa bilemem tabii ben o şekil geçiyordum yanlız j fara muayeneden geçmez diyemezler aracin orjinalini onlar bilemez paketine bakip bunda halojen var diyemez
Dediğim gibi 2026 yılı içerisinde geçenler de çok kalanlar da. Teknisyene bağlısınız.

Geri