Düzgün bir yerde kaliteli malzeme ile ppf yapılırsa çok mantıklı bir uygulama. babama araba aldık ve bayiden çıktıktan sonra ppf’e götürdüm, 2 sene oldu ne taş izi var bişey var çizilse bile ppf çiziliyor ama kendi arabamda ise taş izlerine kaporta çürümesin diye rotüş yapıyorum üstüne birde sürekli kuş pisliği var mı diye kontrol ediyorum hergün. Burdan sonucu çıkarırsınız bence.Arkadaşlar sizce neden oldu. Taş izlerinden korunmak için yaptırılan işlemler doğrumu ?
Arkadaşlar sizce neden oldu. Taş izlerinden korunmak için yaptırılan işlemler doğrumu ?
İlk defa motor ısısından yanan ppf görüyorum. Boyaya zarar vermeden sökülürse iyi olacaktır. Kalitesiz olduğu için sökerken dikkat etmek lazım.
Metin hocam araç benim değil, bende ilk defa böyle bir şey gördüm tesadüfen mahallede karşılaştım. PPF sökülmüştü bu arada.Bende ilk kez görmüş oldum…
Bu fotoğraftaki durum bir an da mı oldu yoksa zaman içinde mi…
Sökülmüş hocam, ilginç olan nasıl bu hale geldi.İlk defa motor ısısından yanan ppf görüyorum. Boyaya zarar vermeden sökülürse iyi olacaktır. Kalitesiz olduğu için sökerken dikkat etmek lazım.
1 kg kanat pişirmişler üstünde köz izi gibiArkadaşlar sizce neden oldu. Taş izlerinden korunmak için yaptırılan işlemler doğrumu ?