Sizce neden oldu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RKR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RKR

Üye
İsim
RK
Araç
Golf
Arkadaşlar sizce neden oldu. Taş izlerinden korunmak için yaptırılan işlemler doğrumu ?

Ekli dosyalar

• IMG_0283.jpeg
    IMG_0283.jpeg
    271.6 KB · Görüntüleme: 58

Alttan motor ısısı, üstten güneş ısısı, kalitesiz ppf bunlardan olmuş gibi.
Sanki kaputta macun işlemi yapılmış, macun kalın bırakılmışta ilk fırsatta çatlamış gibi görünüyor. Bu kadar kötüsünü ilkkez görüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizce neden oldu. Taş izlerinden korunmak için yaptırılan işlemler doğrumu ?
Düzgün bir yerde kaliteli malzeme ile ppf yapılırsa çok mantıklı bir uygulama. babama araba aldık ve bayiden çıktıktan sonra ppf’e götürdüm, 2 sene oldu ne taş izi var bişey var çizilse bile ppf çiziliyor ama kendi arabamda ise taş izlerine kaporta çürümesin diye rotüş yapıyorum üstüne birde sürekli kuş pisliği var mı diye kontrol ediyorum hergün. Burdan sonucu çıkarırsınız bence.

Fotoğraftaki olay ise kalitesiz malzeme ile aşırı sıcak maruziyeti sonucunda oluşmuş gibi duruyor

İlk defa motor ısısından yanan ppf görüyorum. Boyaya zarar vermeden sökülürse iyi olacaktır. Kalitesiz olduğu için sökerken dikkat etmek lazım.

İlk defa motor ısısından yanan ppf görüyorum. Boyaya zarar vermeden sökülürse iyi olacaktır. Kalitesiz olduğu için sökerken dikkat etmek lazım.

Bende ilk kez görmüş oldum…

Bu fotoğraftaki durum bir an da mı oldu yoksa zaman içinde mi…

Bende ilk kez görmüş oldum…

Bu fotoğraftaki durum bir an da mı oldu yoksa zaman içinde mi…
Metin hocam araç benim değil, bende ilk defa böyle bir şey gördüm tesadüfen mahallede karşılaştım. PPF sökülmüştü bu arada.

Sökülmüş hocam, ilginç olan nasıl bu hale geldi.

İlginç olan; bu hale gelene kadar bir allah kulunun dur dememesi . Şirket aracı demekki 🤣

Geri