Golf 8 1.5 etsi 150 bg uzun yol yakıt tüketimi

İsim
Bahadır
Araç
Golf
Herkese selamlar, dün golf 8 1.5 etsi 150 bg golf aracımla antalya-izmir arası ortalama 85-90 km hız 2 yolcu ile 4.1/100 verisine ulaştım.
Açıkçası bu veri inanılmaz güzel sebebide bir önceki aracım 1.0 tsi poloydu ve maksimum 4.3/100e ulaşabilmiştim daha ağır bir araç ve daha büyük bir motorla bu veriye ulaşabilmek beni çok mutlu etti, sizin ulaşabildiğiniz en düşük yakıt verisi nedir
IMG_2708.jpeg

Etsi ın sürüş dinamiği normal tsi dan tamamen farklı. Etsi dan tsi a geçince ayağımı gazdan çektiğimde araba duruyormuş resmen diyorum.

Etsi da gaza bas çek yapıp arabanın salınarak gitmesi bağımlılık yapıyor, mahalle arasında bile az yaktırıyor :D

Mesele e-TSI değil, 1.5 tsi, hele hele Miller çevrimi olanların inanılmaz bir ekonomik tüketimi var. Benim 18.000 kilometre ortalamam 4 litre, 1.5 e-TSI değil, klasik TSI makyajlı Golf.

Son düzenleme:
Mesele e-TSI değil, 1.5 tsi, hele hele Miller çevrimi olanların inanılmaz bir ekonomik tüketimi var. Benim 18.000 kilometre ortalamam 4 litre, 1.5 e-TSI impression değil, klasik TSI makyajlı Golf.
Mesele e-tsi tsi'dan ziyade 1.5 olması mı yani dostum? Ve miller çevrimi dediğin sistem nedir acaba

Geri