Köpük püskürtme ve su sıkma makinası önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkhnclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnclk

Katılımcı Üye

İsim
gökhan
Araç
golf 7
arkadaşlar merhaba köpük sıkma ve su püskürtme ile ilgili çok pahalı olmayan fiyat performans diyebileceğimiz ürün önerisi olan olur mu belki haihazırda kullanan vardır diye tavsiye almak amaçlı yazdım teşekkür ederim.

@forzaGilles mentörlüğünde

1-

Bosch Advanced Aquatak 160 Yüksek Basınçlı Yıkama Cihazı, 8 M Hortum, 2600 W Motor Gücü, Vario Jet Fan ve Roto Power püskürtme ucu​

Bosch Store’u ziyaret edin

Bosch Advanced Aquatak 160

2-
MJJC Foam Cannon Pro V2.0

cihazlarını aldım. Çok memnunum.

Tabi sonrasındaki köpük, kova şampuanı, cila vb. her ürünü de sağolsun Ali yönetiminde aldım.

Ben bu ikisini tavsiye ederim. Özellikle basınçlı makina o bildiğiniz tüm markalarla kıyaslayıp analiz etti Ali, buna karar kıldık ve iyi ki de 160 olan modelini aldık diye seviniyoruz şimdi.

@forzaGilles mentörlüğünde

1-

Bosch Advanced Aquatak 160 Yüksek Basınçlı Yıkama Cihazı, 8 M Hortum, 2600 W Motor Gücü, Vario Jet Fan ve Roto Power püskürtme ucu​

Bosch Store’u ziyaret edin

Bosch Advanced Aquatak 160

2-
MJJC Foam Cannon Pro V2.0

cihazlarını aldım. Çok memnunum.

Tabi sonrasındaki köpük, kova şampuanı, cila vb. her ürünü de sağolsun Ali yönetiminde aldım.

Ben bu ikisini tavsiye ederim. Özellikle basınçlı makina o bildiğiniz tüm markalarla kıyaslayıp analiz etti Ali, buna karar kıldık ve iyi ki de 160 olan modelini aldık diye seviniyoruz şimdi.
çok teşekkür ederim ama bu ürünler benim için pahalı olur daha makul fiyatlara bakıyorum bu arada tavsiyesi önerisi olan olur diye de yazdım çok teşekkür ederim yinede çok iyi bir makina olduğuna eminim iyi günlerde kullanın

Geri