Golf 8'de 1 Aydır Çözemediğim 'Tık Tık' Sesi (Video Eklendi)

modellof23

Yeni Üye
İsim
Eren
Merhabalar, yaklaşık 1 aydır ara ara gelen bir sesle ilgili sorum olacak. Daha önce karşılaşan oldu mu ya da fikri olan var mı? Sürekli aynı şekilde 2 kere üst üste gelen bir tık tık sesi! sanki cama dışarıdan biri vuruyor gibi bir ses. Sebebini bir türlü çözemedim. Video linki: https://streamable.com/oxtwba

kardeşim de olmuştu buna benzer bir olay havalandırma kanalına küçük bir bilye benzeri birşey kaçmış ileri geri oynuyordu eğer ufak çocuk varsa belki o atmış olabilir havalandırma menfezinden içeri

Upvote 0
kardeşim de olmuştu buna benzer bir olay havalandırma kanalına küçük bir bilye benzeri birşey kaçmış ileri geri oynuyordu eğer ufak çocuk varsa belki o atmış olabilir havalandırma menfezinden içeri
sürekli olan bir şey değil ara ara geliyor bu ses ve öyle bir durum olsa sürekli aynı şekilde tekrar etmez sanıyorum yani bazen 3 kere gelir bazen 1 kere gibi.. ama bu ses hep aynı şekilde tekrar ediyor.

Upvote 0
Sıcaklığı en düşüğe alıp 10-15 sn bekleyip en sıcağa aldığınızda da bu ses çıkıyor mu?

Upvote 0
bunu 3 4 kere golf 8 aracımda yaşamıştım. çok ilginç ama acil sos ile ilgili bir durum. eğer uyarı veriyorsa sos sanayide kolaylıkla çözüyorlar. sos sistem pil veya şebeke çekim ile ilgili bir durum.

Upvote 0
bunu 3 4 kere golf 8 aracımda yaşamıştım. çok ilginç ama acil sos ile ilgili bir durum. eğer uyarı veriyorsa sos sanayide kolaylıkla çözüyorlar. sos sistem pil veya şebeke çekim ile ilgili bir durum.
yok acil uyarı hiç vermedi, ayrıca şebeke çekmediği zaman kırmızı oluyor bugün özellikle ses geldiği zaman baktım sos uyarı kısmına ve yeşildi, aslında çekim vardı yani.. bir de ses açık havada oluyor

Son düzenleme:
Upvote 0
Bu ses hoparlör sesi değil mi?
Hata kodlarına bakmak faydalı olabilir.
ben de ilk ondan şüphelendim, acaba hoparlör patladı mı bozuldu mu diye ama ses sistemini yani bilgi eğlence ekranını bir ara tamamen kapattım ama yine aynı ses geldi... İşin ilginç tarafı hiç bir hata gelmiyor gösterge paneline ve araç bakımdan yeni çıktı. Servise götürsem aracı ve video ile birlikte çözebilirler mi acaba ? Yani servislerin deneme yanılma yolu ile iş yaptığını tahmin ettiğim için açıkçası çok da kurcalatmak istemiyorum.

Upvote 0
Uyarı sesleri medya sistemine bağlı değil! Açık olsa da olmasa da ses çıkar.

Araç durduğu yerde de çıkıyor mu yoksa sadece sürüş anında mı oluyor?

Upvote 0
Uyarı sesleri medya sistemine bağlı değil! Açık olsa da olmasa da ses çıkar.

Araç durduğu yerde de çıkıyor mu yoksa sadece sürüş anında mı oluyor?
Sürüş esnasında bu ses geliyor, duruken hic olmadı, siz hoparlör diyince hoparlör arıza sesini kastettiniz sandım, peki uyarı sesi olsa nasil bir hata dan ötürü verir sizcs böyle bir sesi ? Bir de tüm hatalar uyarilar hayalet ekranda görülür mu ?

Upvote 0

Geri